• 34ats.

    Iki termino liko 2 dienos,ar labai bijojote gimdymo likus tokiam mazam laikui?:)

    Labai bijau gimdymo,dbr galvoje sukasi ivairiausios mintys,o gal bus kas ne taip?O kad tik nebutu virkstele apsisukusi...o gal uztruks ilgiau nei numatytas terminas?Kaip atsikratyti tokiu minciu?

    DoviliukeNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    kaip su pirma guliausi gimdyti tai visai nebijojau nes begalo galvojau kad viskas greiciau ivyktu ir laikyciau savo maze ant rankyciu :) o va su antra liko 5dienos tai irgi labai laukiam to mazojo stebuklelio atejimo i si pasauly :) ir tu vyk tas mintis lauk ir sakyk viskas bus gerai noriu savo stebukleli laikyti kuo greiciau ant rankyciu :)

    deimantina

  2. 4

    labai bijojau gimdymo istikruju, bet kai uzejo skausmai galvojau kad tik greiciau viskas baigtusi ir tada bus gerai, o pernesiojau tik viena dienele! nebijok viskas bus gerai!

    cindy

  3. 3

    as pagimdziau 5dienom anksciau nei buvo nustatytas terminas,tai nespejau prisigalvot baimiu belaukdama termino...

    Milana69

  4. 2

    nebijojau,bijojau tada kai prasidejo saremiai.

    daina

  5. 2

    nea tada kaip tik labai laukiau

    sheelsi

  6. 2

    viskas ivyks labai greitai, dziaukis kad jau galas, kad tuoj turesi savo leliu :) ir pamatysi bus geriau.. man nors ir skaudejo as sakiau pagaliau :D sekmes tau..

    kristale

  7. 2

    Pasistenk galviti apie tai kaip laikysi savo maziuka ji supuosi ir myluosi. As ir labai bijojau gal mano mazytei ten mano pilvelija kas negerai o kai pamaciau ja tokia mazute ir grazute iskarto nurimau ir pagalvojau kad be reikalo apsikrovaiu galv a tokoimis mintimis. Tiesiok kiekviena diena sau pasakyk, kad viskas gerai ir tuo susitiksi su savo maziuku(e). sekmes tau

    mamyciuke

  8. 1

    taip labai jaudinausi:)negalejau vis sulaukti tos akimirkos

    ABMamyte

  9. 1

    as visai nebijojau,as laukiau kada jau ateis laikas gimdyti = ))

    ervijota

  10. 1

    biski...aciu dievui 1 diena anksciau pagimdziau;)

    zankesss