• 8ats.

    Kokia Jusu nuomone ar pusantru metu vaikui vis dar reikia naudoti butent vaikiskus duso zele ir sampuna? Ir kuo vaikiskos priemones geresnes?

    Yuki1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    zinoma,kad reikia,suaugusiu kosmetikoje pilna parabenu

    ruta26

  2. 5

    Nors sunui 5 m, o dukrytei 3 m, bet mes dar naudojam vaikiska sapuna, kuris negrauzia akiu ir vaikiska duso zele. Juk ne veltui yra vaikiska kosmetika ir suaugusiuju kosmetika.

    ZivileN

  3. 5

    Yuki, kaip mano mergyte alergiska tai net bijau prausti rankytes su paprastu muilu, tai va vien del to pliusas vaikiski prausikliai :) Manau spesite dar naudoti suaugusiuju priemones ;)

    gintare112

  4. 5

    1. Vakar buvo toks klausimas tik apie 2 metu vaika.
    2. Taip, butina.
    3. Vaikiskos priemones yra geresnes, nes jas isleidziant yra nustatomi grieztesni kokybes standartai, ypac atsizvelgiama i pH, nes vaiku kad ir 2m odele yra plonesne negu suaugusiuju, tad blogas pH neigiamai veikia vaiko kuna. O pas suaugusiuos, yvairiuose plovikliuose daznai pH buna rugstinis, nes ju gaminimo kokybes standartai gana zemi.
    4. O kodel kilo toks klausimas? Juk vaikiskos priemones nera brangios, ju ilgai uztenka ir nereik taip daznai pirkti kaip sau? :)

    Adri

  5. 4

    vaikiski prausikliai pritaikyti ju plonoms ir jautrioms odelems, o suaugusiuju prausikliai per daug "stiprus" vaikams.

    iinnggaa

  6. 3

    As tai darau prielaida, kad vaikiskos priemones ale naturalesnes

    ErikaP

  7. 3
  8. 2

    *Adri*, toks klausimas iskilo, nes tikrai nezinau, kuo vaikiskos priemones yra geresnes uz geras priemones, skirtas suaugusiems. Tikrai ne del kainos.
    Na, bet dabar zinosiu :) Aciu.

    Yuki