Atsakymai

  1. 3

    pats savarankiskai atsisedo apie 7menesi.

    Milana69

  2. 3

    manoji 7men pradejo atsisesdineti ir is karto sliauzioti. Dabar jai jau 8men greitai bus 9 o ji jau vaikscioja prisilaikydama uz daiktu.

    mamyciuke

  3. 2

    vienas sunelis atsisedo pats 6men3dienu,o kitas 6men.7dienu,matomai kai mato ,kad brolis sedi ir kaip atsiseda ir kitas ispaskos tai pakartojo,o po kokiu dvieju dienu atsistojo laikydamasis i lovytes krasta,tai teko nuleist dugna i apacia,nes jau svertis per krasta pradejo.Siandien jiems lygiai 7men.,tai jau stovi gan tvirtai,nes kai viena laikau ant ranku,kitas tik prisiliesdamas prie manes atsistoja

    Aureluze

  4. 2

    Rimrem mano pana ir dar neatsiseda is gulumos padieties pati dar,mums jau irgi 8 men .Mes gal ir prie tinginiuku:)))))))))))))))))

    Egle

  5. 2

    Oho!!Tai pasirodo maniskis visiskas tinginukas.Is pusiau gulimos pozicijos atsiseda,o is gulimos nei kaip:(Mums jau 8 men.

    rimrem

  6. 2

    Musiskis pats atsisesdavo jau budamas 6 menesiu. Tai guledamas pasisukdavo sonu, pasiremdavo rankytemis ir taip po biskiuka atsisesdavo :)

    Agne

  7. 1
  8. 1

    mano dukryte yra 8,5 menesio ir ji vis dar neatsiseda is gulimos padeties,tik sonu ar galiu nerimauti del ko nors? pati pasodinta tai sedi bet neilgai,nes nugriuna ant soniuko..o siaip tai ji labai nori pati stoveti ir ropoja labai daug lekia kaip vejurkas..

    skaistaziede

  9. 1

    Maniskis visai neseniai ismoko, apie 10 menesi.

    Indruke

  10. 1

    musu mazyle pradejo nmoreti sestis nuo 4,5men. vis keldavo galvyte.maniau,kad labai greit pati atsises.o dabar jau beveik 6men, bet vis stengiasi atsisesti,bet dar pati neatsiseda, nebent prilaikai uz rankuciu, tada patenkinta atsiseda:)

    vykute