• 13ats.

    Ar yra ka nors isbere nuo soliariumo? Lankausi jau 2 men.buvo viskas gerai,sen nuejau i kita ir grizus namo pajauciu jog niezti pecius-paziurejau o ten dideli raudoni spuogai,kaip kokia alergia ivyko.Kas tai ir ka reiskia,kaip gydytis?

    marinaaaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai jau tikrai kad cia nera ko pavydeti.
    Nuo soliariumo oda greiciau sensta, yra gana nemaza tikimybe susirgti odos veziu, nuo kurio daug kas mirsta (yra teke matyti keleta labai liudnu dokumentiniu filmu apie soliariumo aukas, amzina atilsi joms), visokiais plemais oda ismeto, kas tikrai nera grazu, ir siaip reikia dziaugtis tokiu odos atspalviu, koki turi. Ir dabar balta oda madoje :)

    Yuki

  2. 2
  3. 2

    Pavydas ko? Spuogu ,pusliu :)) ,nu super grazu :))

    Anonimas

  4. 2

    Pati i soliariumus nevaikstau, nes man grazu balta oda. Bet draugei buvo isbere krutine, ir veliau tokios baltos negrazios demes liko ant kaklo, krutines ir ranku. Sake, kad ju neina isnaikinti. O del berimu tai nezinau.

    Yuki

  5. 2

    Taip tau ir reikia :), nefig nesamonem uzsiimineti. Sintetines aukos.

    Anonimas

  6. 1

    "anonime", rukau jau 8 metus, tai apie rukyma tikrai zinau pakankamai info :) Ir rukau tikrai ne del mados.
    Sis klausimas buvo butent apie soliariuma, todel apie ji ir atrasiau, o ne apie rukyma.
    Kiekvieno asmeninis reikalas eiti i soliaruma, rukyti ar kt... Tiesiog pasakiau savo nuomone :)

    Yuki

  7. 1

    Yuki, tu tik nesupyk, as rasau geranoriskai :), bet viskas, ka cia isvardinai, tinka ir rukymui.Taip kad jeigu taip mastai, turetum mesti ir rukyti, nes rukymas kenkia labiau nei soliariumas, taip pat yra nebemadingas irrrrr turetum atsiminti, kad rukanciu tevu vaikai taip pat dazniau ruko. Vaikai ne musu kalbu ir pamokymu klauso, bet elgiasi taip, kaip mato ir mus elgiantis. Taip kad mesk ta bjaurasti, nes nuo to dar ir is burnos smirdi bei pirstai pagelsta, ka jau kalbeti apie odos bukle!

    Anonimas

  8. 1

    uzsikrest galejot. blogai dezinfekuota bvuo

    shirsyte

  9. 1
  10. 1

    Jei nudegei, tai dar ir kaip turetu luptis :) As kai anksciau lankydavausi soliariume, beda budavo ta, kad jei ant nugaros ar peciu buvo spuogeliu (net ir paciu maziausiu) po soliariumo (nesvarbu kokios lempos ir kiek min) man jie issipusdavo ir uzpuliuodavo. Tad teko sio malonumo atsisakyti :)

    Whisper