Atsakymai

  1. 2

    Nu visiska nesamone,kad vaikai erkiniu encifalitu neserga. nesuserga tik tada,kai erke juo neapsikretus.O visais kitais atvejais, neskiepytam vaikuciui si liga gali but net ir mirtina.Yra buve, kad net 2ju metuku vaikutis numire po ikandimo,ligai progresavus.O dar baisus atvejis,kai si liga buvo diagnozuota net 2ju menesiu kudykiui,kuris liko invalidu.
    Taip,galit ir neskiepyt savo vaiku nuo sios ligos,tai jusu reikalas. O supratimas ,kad tai butina, neateis niekaip tol,kol akis i ki nesusidurs su beda pacios.Tik ka nors taisyt jau bus per velu.
    Tiesiog keista,kai taip karstai visos palaiko net A,Joily krutu pasalinima,kai dar jokios ligos net neprogresuoja... nes tai rupinasi savo seima, o kad vaikais losiama loterija,kas iklius,o kam gal ir pavyks apeit ratu... nu man tai keista.
    As skiepyjau savo vaikuti,nes man jo ateitis svarbiau nei losimas.

    Anonimas

  2. 2

    Grirute> tai visiskas absurdas. Pati kalbejau ir konsultavausi su keliais daktarais pries skiepijant vaika, tai jie stebisi is kur zmones traukia tokia informacija ir mitus, kad vaikai iki 7 metu neserga arba tik pakarsciuoja. Jei ikanda erke ir jei ji yra uzkresta, 95 proc kad vaikas persirges erkiniu encefalitu tures invaliduma ( centrines nervu sistemos sutrikimus, galimas paralyzius, ir kt padarinius).

    kvapni_feja

  3. 2

    Tikiu 100 proc. pati skiepijau vaika, jau gavome treciaji skiepa. Siulyciau mamoms daugiau apie tai pasiskaityti. Kiekviena mama pati pasirenka nuo ko skipyti savo vaikus. Kadangi mes nesedime vasara namuose ar mieste, o vaziuojame i gamta, prie ezeru, i sodybas, tai mums buvo aktualu paskiepyti vaika. Sis skiepas apsaugo tik nuo erkinio encefalito ir jo sunkiu komplikaciju, bet ne nuo Laimo ligos.

    kvapni_feja

  4. 2

    Tikiu. Labai norėčiau paskiepyti savo atžalą..

    Pabuciuok

  5. 1
  6. 1

    Cia tas pats,kas kalbetis apie ortopedinius batus.Vieni gydytojai uz,kiti pries.O mes pacios daromes isvadas.

    grirute

  7. 1

    As manau,kad daugiau nera 100% garantijos.Ir kazkur skaiciau,kad vaikai iki 7 metu po erkes isisiurbimo,jei uzsikrecia,tai atsiperka temperatura,kaip lengvo persalimo.O kai medikai,farmacininku draugai,kuriems tikslas parduot daugiau medikamentu,tai komentaru manau nereikia.

    grirute

  8. 1
  9. 1
  10. 1