• 34ats.

    Ar teko kada jodinėti ant žirgo?

    Man teko jodinėti ant arklio, tada buvau gal kokių 7-8 metukų, labai patiko, kai tėtis vagodavo bulvių lauką tai visada prašydavau, kad užkeltų ant arklio, tikras smagumėlis :) O gal kas žirgyne buvot ir jodinėjot? Ar patiko?

    ernesta3Hobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    oiteko ir daugybe kartu kai buvau jaunesne kaime leisdavau vasaras tai jau tiek prisijodinejus net sabar pasiilkstu zirgu jie tokie geri gyvuliukai

    mamyciuke

  2. 4

    oj yra teke ne karta :))) kai mazesne buvau 10metu kazkur yra teke nukris nuo lekiancio arklio,gerai sekmingai viskas baigesi melyne ant uzpakalio jokiu luziu... turejau siokia tokia silpnybe arkliams (jodinejimui)

    Milana69

  3. 4

    prieš savo norą, kartą teko pajodinėti.
    dar mokyklos laikais su klasiokais nuvažiavome į Anykščius. ten kiekvienas galėjome atsisėdę ant arklio lėtai apeiti ,,garbės" ratą. Bet kai aš atsisėdau ant žirgo, kažkas jam pliaukštelėjo per užpakalį, tai jis tą ratą neapėjo, o apibėgo. Pamenu tik tiek, kad labai išsigandau, bet gerai, kad nenukritau. o po manęs jau niekam neleido sėstis

    Shoricel

  4. 4

    ant arklio daug kartu jodinejau o greitu laiku ir ant zirgo teks pameginti, lb geras draugas zirgus augina tai isiprasysiu:))))

    ernestulea

  5. 4

    ne neteko:)) nors visai noreciau pajodineti:))) vyras jodinejas ne viena karta sake tikrai kad smagu:))))

    ievutek

  6. 3

    as augau kaime tai aisku teko.. gal labiau reikejo, dabar arkliu lenktynes tik pasiziuriu, kartais pastatau.. mano vyras megsta ant interneto pasedet ir uz britu ar vokieciu arkliukus pastatyt tad kartais ir as prisijungiu.. paprastai gal pora euru pastatau uz arkliuka kurio vardas patinka.. esame islose graziu sumeliu..

    gertruda

  7. 3

    o man niekada neteko jodineti ant arklio,jauciu baime,as net prieiti paglostyti arkli bijau,o pajodinet tikrai noreciau,nors ir bijau:)))))))))))))

    staponkute

  8. 3

    Teko vaikystej.Bet labai graziai nuslydau,kai arklys nuleido galva.Prancuzijoj turejau proga pajodineti,bet bijojau.Ten arkliai ismokyti moterims rankas buciuoti.Tai buvau arkliu nubuciuotom rankom.

    vilem

  9. 3

    teko ir man pajoti ant zirgo,buvom su klase ekskursijoj zagares zirgyne tai visai smagu,bet atsimenu kad man buvo labai jau aukstai sedeti...idomu koks dabar jausmas butu

    iirina

  10. 3

    man irgi teko kokiu 6-7 metuku sedeti ant arklio. tevas kaime is kaimynu vesdavosi arkli tai ir as ant jo isiprasydavau. taciau viena karta pasibaide. nuo to laiko ir neteko uzlipti. taciau vis planuoju kai paaugs vaikas su juo butinai nuvykti pajodineti. ir man pramoga ir vaikui pazintis su arkliais :)

    ddaivute