• 25ats.

    Ar buvote kada susidūrusios su iškrypėliu?

    man teko su juo susidurti kai buvau 13 metų, mes su mama ir savo sesute, autobusų stotelėje laukėme autobuso, taip pat prie mūsų prisijungė ir jaunas vaikinas, gal kokių 25 m. taip pat laukė autobuso, bet jis staiga dingo keliom minutėm ir nepatikėsite ką aš išvydau, man buvo šokas, jis staiga pasirodė visai nuogas, ir čiupinėjo savo pasididžiavimą, siaubas, gerai, kad buvau su mama, tai paskui mama jį nuginė, mama sakė, kad jis iškrypėlis, daugiau tikrai nebenorėčiau, kad taip atsitiktų, gal ir jums buvo koks panašus įvykis?

    ernesta3Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    eina sau... aciu Dievui man neteko susidurt su tokiu babajum :))) mat ne didmiesty gyvenu,tai matyt ner cia pas mus tokiu arba neislenda is savo irstvu :)))
    ir nenoreciau susidurt su tokiu,man jie asociuojasi su maniakais zudikais tokiais,nezinau man atrodo galima is ju tiketis visko...todel lb bijociau toki sutikus,net nzn ka daryciau...jauciu jeigu lystu artyn deciau ka nebeatsikeltu

    Milana69

  2. 4

    teko matyti pasislepusi krumuose kai ejau i kolegija. tai tik nusigreziau ir toliau nuejau. taip pat maciau kalnu parke. pasielgiau taip pat. taip pat bande trintis troleibuse. bliamba tada tai supykau. visas troleibusas skambejo. taippat kai stovejau eileje prie kioskelio tai uz manes esantis vyras pradejo graibytis. vat tada irgi visa katedros aikste skambejo.
    zodziu man ant ju sekasi. :) istikruju tai slykstu ir labai nemalonu kai juos sutinki. bet girdejau jei jie sedi krumuose ir ten tampo savo daikciuka tai nereikia i juos kreipti demesio, tada jie pasitenkinimo nepajaus. o jeigu bandai juos gedinti ar ka nors kita negrazaus sakyti tai jiems patinka. jie kaip tik tokios reakcijos ir laukia. manau nesveiki tai zmones. gaila ju

    ddaivute

  3. 3

    Buvau susidurusi daug kartu.Mokiausi Vilniuj Ciurlionio meno gimnazijoj ir ten tokiu vyru buvo gana daznai.Ateidavo prie mergaiciu persirengimo kambario ir rodydavo savo ,,turtus''.9 metu buvau nuvesta vyro i miska.Saldainiais prisiviliojo,po to prase kelia parodyti.Buvau mandagi,tai ir rodziau ta kelia.Bet kai jau nuvede i miska,tiksliau nunese ir mane pastates ant zemes pradejo vilktis kelnes,supratau,kad cia kazkas blogo.Lyg sparnai is baimes isaugo.Puoliau begti i kalna per akmenis,siuksles.Tas zmogelis nesugebejo manes pasivyti.Studente budama buvau uzpulta laiptinej.Suzalojo man plastaka,bet dekui dievui,nesugebejo atsegti mano strukes.Uztrauktukas uzsikirto.Laiminga buvau,nes turejau stora skara ant krutines ir tai gelbejo nuo skausmo,nes tas bernas maige mano krutine stipriai.Jau maniau,blogai baigsis,bet protas suveike,kad galiu rekti.Pradejau rekti ir atsidare kazkokios kaimynu durys.Buvau isgelbeta.Tai vyko dienos metu.Tokiais atvejais negalima pasimesti ir reikia kovoti uz save.

    vilem

  4. 3

    Aciu Dievui man dar gyvenime neteko susidurti su iskrypeliu it tikiusi kad neteks bent jau taip noreciau. Zinau pas mus mieste tai sklidokalbos kad yra tos iskrypelis ir nuogas po miskus laksto ir gaudo merginas beimoteris, bet dabar jau tos kalbos lyg ir aprimo.

    mamyciuke

  5. 3

    esu macius ne viena tokiu ligoniu.. pirma karta tai isgasdino netoli namu, man buvo kaskur 12metu. isejau su mociute i turgu apsipirkom, ji man padave maisa su pirkiniais ir nuvazevo pas dukra.. as sau pedinu namuciu.. o musu namas uz parko, tame parke laiptai viduri.. aplink nieko nera, i viena puse gatve (anksciau labai nuosali budavo) o i kita namai.. nu ir zodziu as einu, ir stovi masina prie tu laiptu..as nieko nepagalvojus ir einu toliau link laiptu, tada islipa vyras, palima truputi laiptukais, nusimauna kelnias ir varo... nu sakes.. as i asaras ir begt link tu namu.. dabar pagalvoju gerai kad nebegau i gatves puse nes butu sedes i masina ir pasivijes.. tai va nubegau pas klasioka tai lydejo mane su pagaliu namo :) tam pacem parkelyje ne viena karta tie ligoniai sukiojosi, tai jei kas pamato is draugiu pasakydavom vyresniem bernam tai sudauzydavo juos.. nes isnagledavo visai, kviecesi mergaites pinigu siulo kad paliestu ten jiems.. nu negaliu net kraujas uzverda.. paskui ne karta lampedziuose stovedavo krumuose.. autobuse sedim su panom galinei stotelei, privaziuoja masina palei langus ir darbuojasi ten vyras.. rugsejo pirma ejom pro nama tai prie lango atsistojas smauk :D tai drauge uzsiziurejo ir nukrito, dar atsimenu pedkelnes susiplese :D tai va man ir ju gaila bet ir siutas ima nerealiai..

    kristale

  6. 3

    dar prisiminiau pora kartu netoli univermago maciau. vis ta pati su sviesi ploscium :))
    man jau net juokinga is nuo ju darosi :))

    ddaivute

  7. 3

    na savo mieste tai neteko su tokiais susidurt. bet kai mokiausi kaune tai ten ju pilna. vien as stoteleje laukdama autobuso 3 kartus tokius iskrypelius maciau. vienas tai isvis gal kokiu 50 metu atsistojo pries mus, as buvau su drauge atsidenge plosciu ir pradejo smaukyt. tiesiog slykstu net pasakot.

    Anonimas

  8. 2

    Teko matyti tokį iškrypėlį prie stadiono besismaukantį...Vaizdelis tikrai ne koks buvo,man tada buvo 16metų...Gerai nors tiek,kad jie pasitenkina,kai į juos kas žiūri.Jie nepavojingi yra,vargšai likimo nuskriausti žmonės...

    vitalijus

  9. 2

    Buvau kai man buvo mazdaug 10-12 metu. Jam patikdavo rodyti visoms mergaitems ir moterims savo klyna.

    Ewelina

  10. 2

    uoj daug tokiu iskrypeliu maciau.i mokykla eidama atsimenu vienas toks buvo senis,amzinai rekdavo,kad i ji ziuretu ir ciupinejosi.slykstu.visada paskui eidavau ilgesniu,bet apsviestu keliu.dar viena ryta vedziojau suni irgi prie musu laiptines buvo toks iskrypelis,bijojau i namus pro ji eit,bet mama sako jie nepiktybiski,tik save malonina kai kiti i juos ziuri.

    bantukas