• 18ats.

    Man sian "isejo" gleiviu kamstis su krauju.Buvau gimd namuose,bet paleido dar namuciu.Terminas gimdyti buvo pirmadieni:/ Jei ir jums iskrito tas kamstis po kiek laiko pagimdete?Siaip nejauciu jokiu periodisku skausmu.saremiu tik is vien maudzia pilva ir nugara.

    LaimutukeKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man grynai kamstis joks "neisejo" bet kitokios isskyros buvo,tada nezinojau kas tai yra maniau taip turi buti,na po 2-3dienu ir pasirode musu angelelis...

    Milana69

  2. 4

    tikrai keista kad paleido namo!!!!! as po kamscio pagimdziau po 2dienu:)) ir tau tie skausmai, man rodos kad cia jau pradiza gimdimo,nes ir nugara skauda ir pilva maudzia.taip ri prasideda gimdimas, po biskuti visur maudzia, paskui vis stipriau, ir dazniau.beto jei kamstis isejo, tai jau gali pagimdyti bet kada, o beto jau terminas praejas tai tave turejo pasilikti ligoninei.

    ievutek

  3. 4

    kazkur po 2 dieneliu ir man skaudejopilvo apacia koldaliausiai taip suspaude prasidejo saremiai

    mamyciuke

  4. 3

    man pirma nubego priekiniai vandenys,poto ir kamstis isejo,skausmu irgi nejauciau dideliu tik nugara pamausdavo,o po kamscio isejimo pagimdziau po 3val.Aisku as buvau rami,nes jau gulejau ligonineje

    Aureluze

  5. 3

    As buvau VGN,Tyzenhausu gatvej(Vilniuj).Na tikiuosi jos ten zino ka sako...Pareiske atvaziuot kai jau skausmas kartosis kas 5 min. Bet sakau pas mane kol kas jokio periodiskumo.Tai vat,mamytes,tokioj situacijoj as dabar..-na mazum cia viskas gerai.Kad neskaudetu pilvo,nugaros tai is vis dar neimciau i galva.Vaikiuko judesius jauciu:))

    Laimutuke

  6. 3

    Nu neturėjo paleist, galėjo skatint gimdyma. Mano draugei lygei taip pat buvo. Du kartus namo buvo paleide. Tai pernešiojo leliuka dviem savaitėm. Saremiu nebuvo, skatino gimdyma. Silpnas leliukas gime, vandenys net žali buvo. Na bet tikesimes kad tau viskas bus gerai. Bet siulyciau lipt daktaram ant galvos, arba i kita ligonine važiuok.

    zydruncik

  7. 3

    Tikrai idomu, kodėl paleido, o nepaliko priežiūrai? O gal tu ne LT gyveni? Kažkaip ir man būtų neramu važiuoti namo. Bet tikėkimės, kad viskas bus gerai ir viskas bus laiku:)

    elegancija

  8. 3

    kaip keista kad paleido y namus. o man kai taip nutiko tai iskart nuvaziavus y ligonine ir saremei prasisdejo. na bet jei nera saremiu vadinas dar leliukas negims

    Anonimas

  9. 2

    nepergyvenk.. medikai pasielge teisingai, nes jeigu pirmagymis tai po gimdos kaklelio gleivinio kamscio pasisalinimo vidutinikai po 2 paru pagimdo, aisku niekam nera vienodai, bet jeigu nera saremiu, gimdos kaklelis neprasidares daugiau kaip 4 centimetru ko ta mama ten toje ligoninele laikyt.. viena tai islaidos, antra ligonine, kad ir kaip dezenfekuota tai infekcijos saltinis ir vaisus nera su tais mikrobais supazindintas (ne taip kaip namu bakterikos joms isivysto imunitetas per mama) ir galiausiai mamai reikai poilsio pries sunku darba, o koks ligonine poilsis? Labai kompetetingi darbuotojai tikrai viska padare, kad Tau ir vaikuciui nepakenkt.. bet kokiu atveju greit vaikutis ateis i pasauli tad linkiu sekmes Tau ir maziukui..

    gertruda

  10. 2

    o as laukiu kamscio arba vandenu nubegimo:)uzvakar buvo skausmas pilvelyje ir nugaros srityje,bet kaip tiu sakai ne periodiskas o uzeina ilgam ir paskui praeina,vakar ir siandien karts nuo karto tokie patys skausmai,taciau tikruju saremiu nera:( man terminas sekmadieni...o nugara skauda istisai,maudzia...vaikelio judesiukus jauciu,snd beje labai aktyvius...Laimutuk as manau daktarai zino ka sako, juk apziureje tave pamate ir visa situacija...Sekmes tau belaukiant savo dziaugsmelio:)

    Doviliuke