Atsakymai

  1. 2

    Skiepijau tik būtinais, bet jeigu būčiau turėjusi galimybę skiepyti nuo rotoviruso būčiau tikrai skiepijusi. mano mergytė sirgo rotovirusu būdama metukų ir mėnesio tikrai bjauri liga ir po jos mūsų žarnynas jautrus iki šiandien. beje bendrauju su ne viena mamyte ši liga daugumos neaplenkia. Deja serga vaikai įvairaus amžiaus, todėl jei turit galimybę tai ir paskiepykit. Mano dukra viduriavo savaitę ligoninėj, buvo pajungta lašalinė, žodžiu jei skaičiuot kiek kainuoja skiepas mes būdami savaitę toje ligoninėj išleido ko gero dar daugiau.

    rasarockina

  2. 2

    Skiepiju pagal skiepų žurnalą, užaugau aš sveika gyva nenumiriau dėl skiepų užaugs ir mano dukrytė

    safyra

  3. 2

    Skiepijau tik tais skiepais kurie yra profilaktiniai,kitais jokiais neskiepiju.

    Jolka123

  4. 2
  5. 2

    Gauna tik butinus skiepus.

    Yuki

  6. 1

    mano vaikai tai ir tik būtinus skiepus, neskiepiju tais siūlomais komerciniais, nes dauguma jų tik bandomieji - jei gerai pasidomėsite.

    Lulu

  7. 1

    skiepijau ir skiepysiu visais privalomais skiepais. kaip sake per viena reportaza per zinias - nauja mada neskiepyti vaiku sugrazino i Lietuva ligas, kurios jau buvo isnykusios pries 100 metu. baisiausia kad ligos uzkreciamos,
    del rotaviruso skiepo - as mielai buciau skiepijus jei tik tureciau tuos kelis simtus litu. skiepas brangus, ne kiekvienam ikandamas.

    arcita

  8. 1

    Kol kas tik būtinus skiepus, o pažįstama skiepijo nuo roto, bet vaikas vistiek sirgo

    Ganešas

  9. 1

    as taipogi skiepiju tik butynais skiepukais

    ABMamyte

  10. 1

    tik butinais skiepais,mokamais ne

    ruta26