• 14ats.

    kaip manote ar svorys 46-47kg tai kaip yra?man 20m ir ugis mano 161m,visada jauciuosi ispampusi labai.truputi kazka suvalgau o man jau sumku iskart pasidaro ir tas prakeiktas pilvas pakila..:(

    elvyra20Moters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nu jo.... pritarsiu kad laikas ieskoti pagalbos pas psichologus nes cia jau ne skrandyje sunkumas o galvoj kazkas nebe taip.

    arcita

  2. 2

    Kai toks mazas svoris, o skrandis net ir po vieno kiausinio atrodo sunkus,nebetoleruoja maisto, o pilvas atrodo issiputes, tai pardzia anoreksijos.
    tai jau liga.
    Pasidomek,jei netiki pvz: tom salim,kur zmones badauja.
    Jie badauja,net mirsta is bado, o ju pilvai issipute kaip kamuoliai.
    Nes trukstant ivairaus maisto,ar energetiniu vitaminu, organizmas nusilpsta,jis nebekovoja su slakais,o susikaupusios toksines medziagos,sutrikus organizmo veiklai ji ispucia.

    Anonimas

  3. 2

    jums reikia apsilankyti pas psichologa. Jusu sworis neatitinka, tj ka jus walgot mano trimetis waikas trigubai daugiau suwalgo. Jums ne swori o psichika gyditi reikia.

    tikmama

  4. 2
  5. 1

    Tai tu isvis pabandyk nebevalgyti, pilvas prie stuburo prilips ir busi grazi grazi... O jei rimtai turi nemazai meteliu, bet mastymas kaip trylikos meteliu, turetum apsilankyti pas psichologa, kad kokia rimtesne liga ne duok Dieve neprikibtu.

    Anonimas

  6. 1

    Jeigu jau kiti sako, kad atrodot kaip distrofike, vadinasi laikas tuo patiketi ir pradeti normaliai maitintis, nes 1kiausinis ir 1 sokoladukas per diena tikrai nera nei maistas, nei labai sveika :D

    Isnykstanti

  7. 1
  8. 1

    Jusu svoris net per mazas ugiui. Turetumete sverti mazdaug ~50kg.
    Pati esu 162cm ugio. Sveriu panasiai kaip jus, bet atrodau katastrofiskai liesa. Pati sau geriausiai atrodziau ir jauciausi kai sveriau 50-52kg. Valgau viska, maisto tikrai neriboju, leidziu svoriui susireguliuoti paciam.
    Galbut sunkumas atsiranda butent del to, kad nuolatos save varzote ir ribojate, valgote tikrai nepakankamai, tada kad ir viena karta nedaug uzkandus atsiranda sunkumo jausmas. Siulyciau susireguliuoti mitybos grafika, t.y. valgyti normaliomis porijomis (ne perdaug mazomis ir ne perdaug didelemis) ir maitintis daugamz tuo paciu metu. Tada ir sunkumo jausmas dings, ir svoris susireguliuos.

    Isnykstanti

  9. 1

    Kaip suprasti, kad pilvas pakyla? :)
    Pagal ugi, manau, tavo svoris yra idealus.

    Yuki

  10. 0