Atsakymai

  1. 4

    Kartais būna, kad norisi ne pinigų, o kai ko kito :) Na bet jeigu pinigų užtektų tiek, kad parduotuvėje gali sau leisti nusipirkti keletą patinkančių palaidinių, ir nereiktų galvot, kad per daug išleidau, nes gali pritrūkti pinigų buto išlaikymui; nueiti į teatrą, ar kitas pramogas, kai tik nori; pakeliauti kur nors, gal net ir po Lietuvą.. Daug nereikėtų iki pilnos laimės, bet kaip sakiau, savo laimę randu ne piniguose :)

    Anonimas

  2. 3

    koks sunkus klausimas.negaliu ivardint konkrecios sumos:)

    raima

  3. 3

    na isiskirsiu kaip matau, kadangi mylinti, mylima, turiu 2 grazius sweikus waikus, nuostabu wyra, na ka pinigu tik ir tetruksta, mums uztektu i menesi 5000lt. Nes meile sotus tkr nebusi.

    tikmama

  4. 3

    Kad ir visus pasaulio pinigus tureciau, manes tai visiskai laiminga nepadarytu, nes yra daugybe dalyku, kuriu uz jokius pinigus nenupirksi.

    Yuki

  5. 2

    ne piniguose laime :) kiek pinigu turesi vistiek ju bus mazai , noresi dar truputi ir dar truputi :) kiek ju turim dabar tiek ir pakanka :) bet pasvajot visada galima :)))

    nežiniukė

  6. 2

    daugiau 1000Lt ,niekada nesu rankose turejusi, na kazkaip pakanka nesiskundziu.
    Bet su laimingumo pojuciu tai nieko bendra neturi.

    Anonimas

  7. 2

    Labai nedaug :) Mane ne pinigai daro laimingą, o sveikas ir laimingas vaikas, geras, rūpestingas ir mylintis vyras.

    Ir uždirbame mes nedaug

    Pabuciuok

  8. 1

    pinigai visko nenupirks taciau yra ir isimciu..

    tikmama

  9. 1

    zsinoma laimingas nebusi, kad ir milijonus turedama, taciau norisdi ka skanaus pavalgyti, apsirenkti, nekalbu ka jau vaikams graziau aprenkti, todel ir reikia vienokios ar kitokios sumos kad geriau pagyventume, o ne tik egzistuotume.

    tikmama

  10. 1

    Kad viso pasaulio pinigai butu tik man pavaldus, nes vistiek ju neisnaudosi daugiau nei sugebesi nugyventi .. Mirciai jokios sumos nepavaldzios. Ji visiems vienoda tiek bomzui, tiek miliardieriui .

    Anonimas