Atsakymai

  1. 3

    Visada gyvenau mieste, tai butu visai idomu pagyventi uzmiestyje. Nes mums patinka gamta, grynas oras... Bet butu nepatogu, nes parduotuves ir kt. butu toli.
    Ir visokiu darzu as negaleciau tureti, ne man tokie dalykai :')
    Taigi, as vistik uz gyvenima mieste ;)

    Yuki

  2. 2

    Mes gyvename pora kilometru nuo miesto sentro nuosavam name tai labai smagu negyvenciau bute ir dar turint du vaikus,dabar per siltas dienas i lauka isleidziu jie duodasi lauke o as tvarkaus kambary, o bute ir taip aisku kad nepatogu gyvent normaliai negali tureti savo kiemo,vaiku vienu nepaleisi i lauka jei gyveni 4aukste.

    Ermita

  3. 2

    jei vairuociau, tureciau didele seima, tai uzmiestyje.

    raima

  4. 2

    Tik su vyru- MIESTE. Viskas ko reikia arti, visur gali greit nuvykt, tiek automobiliu, tiek pesciomis.
    Su vaiku-UZMIESTYJE. Paleidai i kiema ir nebaisu kai i gatve isleks ar kas atsitiks. Ramu ir grynas oras

    Whisper

  5. 1

    Geriau gyventi mieste. Viskas salia, po ranka, kaip sakoma. Uzmiestyje, gal kiek ramiau, bet su susisiekimu prasciau, neturint savo transporto.

    Imbiere

  6. 1

    Turiu buta didmiestyje, ir siuolaikiska sodyba uzmiestyje.
    Abu variantai savaip mieli.Su savais privalumais. Negaleciau niekaip isskirti kas geriau.
    Nebent sezoniskai ziema - vasara .

    Anonimas

  7. 1

    gywenu miesto centre. Tj as tik uz uzmiesty. Njoreciau dideli kiema, siltnami, braskiu darzeli tureti.

    tikmama

  8. 1

    mieste :) man patinka kad viskas salia,darzelis,parduotuves,viskas prie namu,masinos beveik visiskai nereikia,kai pasiilgstam ramybes,norim kad vaikas pazaistu grynam ore vaziuojam pas mociute i sodyba,kur daug veiklos,man patinka tenai ir sode,darze pasikuisti,bet istisai gyventi nenoreciau

    sandritute

  9. 1

    Tik mieste, viskas greitai pasiekiama, daug veiklos, pramogu, uzsiemimu. O uzmiestyje man budu nuobodu ir niuru. Del vaiku ir gryno oro visada yra parkai, mociuciu kaimai, sodas ar pan. Nors savo nuosava sodyba kazkur netoli ezero noreciau tureti :)

    kvapni_feja

  10. 1

    Kai buvom tik su vyru dziaugemes mieste gyvendami, kai yra vaikas vis dazniau pasvajojam apie savo namuka su kiemuku, deje tai tik svajones. As ne megeja tu darzu ir gelyciu, bet kai pagalvoji nuejai nusiskynei salota vasara ar uoga ir sveika ir vaikui kiek laisves kieme.

    estela24