• 7ats.

    Mano vaika sukandziojo odai...bet ikandimai nepraeina,o lieko tokie spuogiukai,na matosi,kad sukandziota.Psilo-balsam nepadeda.Gal turite patarimu kokiu?O kaip jusu vaiku odele reaguoja i ikandimus?

    marinaaa2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei ant sunaus kuno pamatau ikandima, iskart patepu specialiu tepalu, kuris mazina niezejima ir greitina gyjima. Tai dazniausiai jau sekancia diena beveik nieko nesimato. Pries einant i lauka naudojam purskikli nuo odu, tikrai padeda.

    Yuki

  2. 1

    patepu tepaliuku, mazinanciu niezuli

    juratele

  3. 1

    pabandykite fenistill arba metini tepala kur kosint krutine tepama. Dr. Theiss eucalypt balsam atrodo taip vadinasi. Jis irgi tinka ikandimams ir pan. Toks metinis, saldantis. Mano sunu kaip ir mane pacia isberia raudonais guzais, ilgokai nepraeina. Svarbu nedraskyti

    kvapni_feja

  4. 0

    as pati esu labai alergiska uodu ikandimams. uodui ikandus atsiranda didelis baltas tinimas raudonais sonais nuo 2 iki 5cm ilgio. o po valandos susitraukia i raudona guziuka. svarbu yra neleist kasytis, nes tas niezulys tik plinta ir guziukas islieka gerokai ilgiau. iskart po ikandimo naudoju paprasa bros geli su alijosiumi, jis labai smagiai saldo ir panaikina niezuli. tepu juo gal kas valanda.

    Anonimas

  5. 0

    Nezinau tokiu bedu, jei ikanda uodas dukrai tam kartui parausta ir tuoj praeina.

    Anonimas

  6. 0

    Mes tepam specialiu geliu nuo ikandimu ir po biski mazeja spuogiukai, nes is kart tai toki guziukai net pasidare istino... bet po dvieju dienu atslugo...

    Star_blue

  7. 0

    aciu kvapni feja,kaip tikturiu ta tepala.

    marinaaa