• 5ats.

    2,5 metų vaiką pykina automobilyje.

    Mielos mamos, gal yra kokių priemonių nuo to susupimo mašinoje vaikui? Planuojame kelione , kuri truks apie 5 val. Aišku ne kūdikėlis jau mano vaikas, bet kam smagu, kai pykina?... Gal yra kokių mėtinių saldainiukų? Ar nemaitinti prieš kelionę? Neduoti gerti? Bet ar 5 val vaikas bus negėręs nevalgęs? Mane ir pačią dažnai užsupa ir pykina, ypač kai nevairuoju ir mieste važiuojam su vyru.Iš anksto labai dėkoju :)

    olianaKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mane pacia iki kokiu 13m pykindavo tiek autobuse, tiek masinoje. mama vaistinej pirko tabletes. jos vaikiskos mazos ir linksmas geltonas ipakavimas su masinytem :) manau ir siais laikais turi buti tokiu ar panasiu berecepciu vaistuku :)

    Whisper

  2. 1

    mano dukra taip pat pykina, net keleta kartu buvo ir apsivemusi... tai stengiuosi pries kelione neprimaitinti, dazniau sustoti pasivaikscioti.

    Lulu

  3. 1

    Ačiū, tikrai naudingas straipsnis :)

    oliana

  4. 1

    Yra spec tabletes nuo pykinimo kelionems. Tik nezinau ar ju galima vaikuciams maziams duoti.
    o cia straipsniukas, gal bus naudingas ;)

    http://www.mamoszurnalas.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=266&Itemid=0

    Anonimas

  5. 0

    mane pacia pykino gal iki 12m vaziuojant masina. mama buvo nupirkusi tableteliu nuo pykinimo, bet jos man taip ir nepadejo, vistiek vaziuojant tekdavo stoti ir dazniausiai apsivemdavau :( fui.. geriausiai padedavo ciulpemi saldainiai ir kramtoma. o geriausias vaistas yra demesio nukreipimas, bendravimas. man uztekdavo 20-30min vaziuot su masina nieko neveikiant, tik ziurint pro sonini langa ir jau atsitikdavo nelaime, bet jai visa kelia kalbedavau su broliu tai galedavau vaziuoti kas ir valanda ir dazniausiai nesupykindavo. aisku budavo daug paprasciau jei tiesiog pusiaukeleje sustodavom prie kokio miskelio pasivaiksciot, uogu paieskot :)

    Anonimas