Atsakymai

  1. 5

    Myleti, tai ne tik sakyti, bet ir parodyti, skirti pakankamai demesio, kartais palepinti, sakyti komplimentus, gerbti, isklausyti, suprasti.

    Yuki

  2. 4

    mna patinka kai mano vyras grizdamas is parduotuves man nuperka geliu, vien tik tam, kad tuo metu jam pasirode, kad tai mane pralinksmins, kai net ir budamas toli pasiteirauja apie mazytes smulkmenas, kaip pvz. "kai buvau namuose minejai, kad baigiasi tusas. Jei nerandi kokio nori lietuvoje - parasyk pavadinima ir atsiusiu", jeigu mato, kad neturiu nuotaikos gaminti ar noriu pailseti nuo dukrytes supavimo - visada mane pavaduoja...Manau, kad tokios mazytes smulkmenos ir daro mus laimingas :)

    Mistikute

  3. 2

    manau laime ir nuo musu paciu priklauso reikia labiau vienas kita vertinti.

    Anonimas

  4. 2

    Butent taip,koks yra ir siai akimirkai,taip kaip elgias nuo pirmos susipazinimo akimirkos lyg siolei. Nieko man nei keist nereikia, nei dar ko truksta.
    Gyveni ir esi laiminga.

    Anonimas

  5. 2

    Myleti is visos sirdies, suprasti mus tik is puses zodzio..

    Imbiere

  6. 2

    o ka tu gali padaryt del vyro, kad jis butu laimingas (nekalbu apie lazdos perlenkima, ar iskrypusi supratima apie santykiu geri..)? Bent man vien klausimas ka kas turi padaryt "kad tau butu gerai", skamba per egoistiskai... kiekvienoj poroj skirtingai: vienoj seimoj vyras pagamina vakariene, moteris ivertina, pagiria, padekoja, dziaugiasi, kitoj - priestarauja, kodel po saves indu neisplove ir pan. kiekvienam supratimas skirtingas, tad, manau, vyrui pakanka nuosirdziai myleti, GERBTI moteri, isklausyti ir isiklausyti, visa kita "ateina" is moters puses...

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    Maziau prie pc sedeti :). Tada tikrai buciau laimingiausia.

    estela24

  9. 1

    as laiminga su tokiu vyru koks yra.

    shirsyte

  10. 1

    Gerbti, myleti, buti demesingam ir istikimam. Tada manau visos moterys bus laimingos :)

    kvapni_feja