• 19ats.

    Ar daug jusu gyvenime zmoniu,tarp kuriu negalite "buti savimi" ?Pvz.,bendradarbiai,giminaiciai.

    Ar yra buve,o gal ir yra jusu gyvenime zmoniu,kuriuos turite toleruoti,prie ju prisitaikyti,daug ka nutyleti? Ar jus is tu,kur geriau viska pasakote "tiesiai sviesiai i akis" ?Is vienos puses atrodo,as galvoju,kai esi toks,koki "nori" matyti kiti,tarsi save varzai ir tai manau slegia kiek tave pacia,bet jei rezi viska i akis,gali atrodyti akiplesa ir nesuprasta.Koks jusu,mamytes,poziuris siuo atzvilgiu?

    geguziukasSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    siaip stengiuosi buti savimi, kartais taikausi, kartais galvoju nepatinka nebendrauk,bet labai turiu bloga yproti nuo mazu dienu, jei zmogus is pirmo zvilgsnio nepatinka kad ir kaip stengciausi niekaip negaliu buti savimi, man buna nemalonu bendrauti, niekaip neperlipu per save, o ir dazniausiai pasirodo kad tas zmogus negeras arba daro bloga ytaka, gal net biolaukai nesutampa:))

    erika1984

  2. 3

    As labai atsargei sakau visa tiesa, ir dar priklauso kokiam zmogui,nes yra daug zmoniu kurie nesupranta. Su kaikuriomis savo draugemis galiu kalbeti atvirai, bet iar tai nesuvisomis. O darbe tai geriau budavo daug ka nutileti, nes jau ten kokie pletku maisiukai dirba nei su viena negaledavau normaliai pasikalbeti:(

    mamyciuke

  3. 3

    Yra tik keletas zmoniu, salia kuriu as galiu buti pati savimi ir sakyti viska, kas sauna i galva. Tiesiog esu lankstus zmogus ir man nera nemalonu prisitaikyti prie kitu. Tarkim darbe as esu kalbi, greita, mandagi ir t.t. Su draugemis esu zavadyla, kartais "paposhlinu", megstu pajuokinti ir t.t. Pas gimines esu paslaugi ir t.t. Tai nereiskia, kad esu ne savimi, tiesiog su tam tikrais zmonemis parodau tam tikras savo savybes, o nerodau tu, kurios jiems gal nepatiktu.

    Agne

  4. 2
  5. 2

    Kadangi mes esame visuomeniski "padarai", tai,manau, nori nenori tenka taikytis ir prie kitu. Ir nebutinai tai del kitu geroves, tiesiog ir del saves. Kartais juk ir su savimi budamas jautiesi lyg ne savas :). Normalu, kad skirtingose situacijose parodai skirtingas savo savybes, kaip sake Agne. Taciau tikrai buna, kai jautiesi blogai, suvarzytas, pasimetes ir t.t.. Is tokiu situaciju norisi sprukti kuo toliau :). Bet ar ju buna daug, sunku pasakyti. Prie visko po truputi galima priprasti ir/ar rasti iseiti :)

    Ausra

  6. 2

    Siaip as megstu sakyti tiesa i akis ir nebijau rodyti to savo ,,as''.Bet mano gyvenimo patirtis mane ismoke kartais nutyleti,kai reikia.As esu is tu zmoniu,kurie nemegsta konfliktu,o bando visus ,,suklijuoti'',sutaikyti.Jei nori,kad butu taika tarp zmoniu,turi kartais nutyleti.Turi zinoti ka ,kada ,kaip ir kam sakyti ar nesakyti.Dirbau su 30 zmoniu kolektyvu kaip vadove ir mano zmones jautesi gerai su manimi.

    vilem

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    Na savaime aisku,kak prie kiekvieno zmogaus skirtingai elgsies. Su draugem gali kalbet apie beleka, o vat su giminaiciais jau turi riboti temas kuriomis gali kalbetis o kur geriau tyleti.. Savimi nebunu prie giminaiciu su kuriais labai retai bendraujame..

    Imbiere

  10. 1

    nedaug, o tarp kuriu negaliu buti savimi tai su jais ir nebunu, nebent kai labai reikia:)

    panduke