Atsakymai

  1. 7

    mus skiepijo kaip gime ir paskui kaip vaikuciui buvo 1men ir dar skiepijo 4men pakartotinai.bent cia taip londone skiepijo mus.

    deimantina

  2. 3

    Cia skiepu kalendorius. http://www.pauliukoklinika.lt/skiepukalendorius

    kristulele

  3. 3

    Lietuvoje skiepijama pagal tokią schemą: pirmoji dozė paskyrimo dieną, antroji dozė – po 1 mėnesio, trečioji dozė – po 6 mėnesių nuo pirmosios dozės. Kad įgytumėte visišką ir ilgalaikį imunitetą, reikia 3 dozių. Naujagimiai (gimę po 1998 metų) pradedami skiepyti gimdymo namuose. Vaikams, gimusiems iki 1998 m ir suaugusiesiems Lietuvoje vakcina valstybės nedotuojama, už ją reikia mokėti. Orientacinė vienos dozės kaina, skiepijantis Euvax B vakcina, - 27 Lt vaikams ir 33 Lt suaugusiesiems.

    Aureluze

  4. 3
  5. 2

    niu tai vaikuciai kurie yra paskiepijami vos gime tai zymiai greiciau igaus imuniteta negu kad netoli 2 metu. man tai atrodo kazkas nerealaus...

    Benikiux

  6. 2

    as siuo metu gyvenu anglijoje bet cia pasakee kad vaikucius nuo hepat b skiepys kai bus netoli du metukai.nes zinau kad lietuvoje skiepija anksciau ar nuo to kas pasikeis?

    mamlaura

  7. 1

    pirmasis skiepas nuo jo yra kai vaikas 1men buna

    ervijota

  8. 1

    oi, cia jau viskas, pasirodo, parasyta...bus man pirma pasakyti, po to "pagalvoti" ( paskaityti :))))))

    Lolita

  9. 1

    paskiepija tik gimusius, ir po menesio - pakartotinai :) dar veliau - po 6 men. berods :) yra vaistinese skiepu kalendoriai, galima pasiziureti.

    Lolita

  10. 1

    Mano mazyli skiepyko katik gimusi ir 1men. Dabar yra 4men tai trecia karta dar neskiepyjo, bet skiepys. Kaip Agne minejo tai kiekvienoje salyje vis kitokie skiepain ir skirtingu laiku skiepyjama.

    Erika_P