• 11ats.

    6nest.sawaite. Krenta sworis, pries 3 dienas krutines netempia, tapo nejautri, sumazejo, nekraujuoju. Nepykina. Pilwas lyg atslugo. Gal kuri susiduret? Pas gydyt.tik po saw.

    Aciu, kad patirtim pasidalinsit.

    Laimute86Fiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Juk tik 6 nestumo savaite. Nepergyvenkite ir ramiai laukite vizito pas gyd. ;)

    Yuki

  2. 2

    Aciu, kad pasidalinot patyrimais ir padrasinot. Snd buvau pas ginekologe, neiskenciau. Padare echo, 7 mm :)))) sake, lb normalu, kaip 6 savaites pradzioje. Kitas vizitas penktadieni, nuramino, sake gali taip buti, kad nera pozymiu.. svarbu nekraujuoja ir gerai jautiesi.. penktadieni, ziures ar paaugo ir tikrins sirdele, gal jau plakt prades, nes tik nuo 7 savaites galima isgirsti, bet ir tai indvidualiai kiekvienai moteriai.. Esu laiminga, kad vietoj nestumas, gali nuo proto nusokt, kaip visko prisigalvoji :) o ypac prisiskaitai internete :) visoms patarusioms mamos linkiu geros savaites ;)

    Laimute86

  3. 1

    Manau nieko blogo,nestumas ne liga,o laikina fiziologine busena,man pradzioj ir krito svoris,o paskui su kaupu priaugau

    ruta26

  4. 1

    Aš irgi nemanau, kad kažkas blogo. Aišku, per apžiūra tiksliai pasakys gydytoja, bet nereikia nerimauti tikrai

    Ganešas

  5. 1

    Nesinervinkite, man svoris is pradziu irgi krito, nes budavo bloga ir nevalgydavau. O jei ir kretnta jums tai del to manau, kad sakoma jog vaikelis pasiema sau ka reikia :)) . manau viskas cia jum normalu, per daug nestresuokite.

    SantaSantute

  6. 1

    Na jaigu taip pergyveni ,tiesiog nueik i registratura pasakyk kad laukiesi ,kad negerai jautiesi , kad duotu papildoma taloniuka pasginekologe,nematau as cia problemu.

    Spinduliukas

  7. 1

    Manau,kad viskas jums gerai ;) nurimkit, visi klausimai kurie iškyla, užsirašykite ir kai eisite pas gydytoja, kas neramina paklauskite ;)

    Pabuciuok

  8. 1
  9. 1

    O ka jus norit,kad per kelias savaites viso nestumo svoris uzaugtu?

    grirute

  10. 0

    kartais nestumo pradzioje svorios gali kristi. buna jog pradzioje numeta 6kg ir paskui priauga per nauja 12kg. tiesiog vaikutis dabar vartoja jusu kuno atsargas, o ne kaupia naujas. krutine galejo ir aprimti, po kurio laiko gali pradeti ir vel tempti, viskas juk nevyksta per viena karta. man krutine padidejo palaipsnui per 3 kartus. pirma 3men, paskui 5men ir dabar 7men. pilvukas taip pat auga palaipsniui. buna ilgesni laika neauga, tada per pora dieneliu gerokai issoka i prieki.

    Anonimas