• 15ats.

    Kaip manote mamytės ar vaikučiui geriau anksčiau pradėti lankyti darželį, o po to ir mokyklą, ar geriau vėliau?

    Na mano dukrytė dabar eina į lopšelio grupę, rugsėjo 1d mums bus 2,5m tai ir nežinau, kas geriau ar vaikutį palikti dar metus lopšelio grupėje, ir tada ji ir į mokyklą prdėtu eiti nuo 7.5m, ar jau nuo rugsėjo vesti į darželio grupę, bet tada ir į mokyklą pradės eiti tik 6,5m. Laukiu patarimų :) Kaip jūs elgtumėtės?

    loretike1Lopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau viskas gyvenime turi vykti laiku,nei per anksti,nei velu.Darzeli mano manymu apie 3m.reiktu leisti vaikuti,o i mokykla7 m.

    marinaaa

  2. 3

    priklauso nuo pačio vaiko, nes visi skirtingi ir skirtingai adaptuojasi tiek darželiuose, tiek mokyklose..aš tos nuomonės, kad nereikia skubėti.

    Lulu

  3. 2

    manau kad kuo anksciau,ir skaicius esu kad ankciau reiktu. bet zinau kaip mamytem sunku isleisti vaikucius y darzeli:(

    domisi

  4. 2

    geriau veliau negu niekada :) as uz ta veliau varianta - tegu pabuna dar su maziukais, spes pabut didele.

    arcita

  5. 2

    Viskas priklauso nuo vaiko,jeigu matot,kad su vyresniais vaikais susibendraus,veskit i darzeli,jeigu dar nelaikas,tai palikit lopseli.

    Jolka123

  6. 1

    manau,kad veliau. bet cia viskas priklauso nuo pacio vaiko ir tevu

    juratele

  7. 1

    na manau neverta skubeti ir atimti is vaiko jo turimos vaikystes,ateis laikas suspes vaikutis dar ir i mokykla ir visur kitur..manauriktu dar palikti lopselio grupeje.

    nade

  8. 1

    palikciau dar metus lopselio grupeje,tikrai neskubinciau vaiko

    sandritute

  9. 1

    Manau, kad geriau vėliau.V isos pažįstamos mamos, kurios išleido vaikus metais anksčiau į mokyklą, sako, kad daugiau taip nedarytų.

    marcipana

  10. 1

    Jei mergaitė rodo gabumus didesnius nei kitų vaikų tai tik pirmyn vaikas gabus bus ant mokslo, na ,o jeigu vaikelis niekuo ypatingu nepasižymi (žinoma jūsų mergytė jums pati šauniausia ir nuostabiausia) bet be talento geriau jau palaukti :)

    safyra