Atsakymai

  1. 3

    taip, karta i desimt dienu naudoju pelinga.peelinguoju veida, kuna, pedas.naudoju skirtas profesionalams priemones, bet namuose.vengiu cheminiu, rugstiniu peelingu.

    raima

  2. 3

    Bent jau pastaruoju metu nenaudoju. Dazniau naudoju kaukes.

    Yuki

  3. 2

    man asmeniskai labai patinka baltas/juodas spec.molis. Labai svelni oda tampa..

    bluesky

  4. 1

    naudoju pylinga sekmadieniais,naudoju oriflame toki kava kvepainti pylinga..

    nade

  5. 1

    Taip. Veidui Avene sveitikli du kart i savaite. Kunui Geomar anticeliulitinis arba the body shop vaisiu kvapo. Kuna sveiciu viena kart i savaite, bet su anticeliulitiniu sveitikliu slaunis ir sedmenis kas antra diena.:)

    kvapni_feja

  6. 1

    naudoju veido, berods rasos linijos, rankoms, o kunui -kavos tirsciai :)

    Mistikute

  7. 1

    naudoju. Savo gamybos :) panaudoti kavos tirščiai+šauštelis alyvuogių ar kitokio aliejaus+šaukštelis medaus

    naudoju maudydamasi duše.

    Pabuciuok

  8. 1

    Jūros druska su alyvuogių aliejumi- šiuo mišiniu nusitrinu kūną gerai, ir pamasažuoja ir veiksminga ir naudinga :) dar kavos tirščiai gerai, bet kad vonia labai užsikemša nuo tų tirščių.. O naudoju ne ytin dažnai, reikėtų į sav.kartą kokį, tai aš į mėn.kartą kokį ;))) nes daugiau ir nejaučiu poreikio ...

    SantaSantute

  9. 1

    Veidui kartą per savaitę. Dabar naudoju paprastą "Margarita" (surizikavau nusipirkti keletą šios linijos gaminių pirmąkart, ir kolkas labai nenusivyliau), o kūnui Loreal Exfotonic - naudoju gal kiek rečiau (gal kas 10dienų gaunasi). Buvo periodas, kai vietoj kūno pilingo naudojau kavos tirščius.

    Anonimas

  10. 0

    Naudoju kaukę baltojo molio iš www.aloevera.lt, geriau už pilingą, oda nepraranda natūralios drėgm,ės, lieka švari ir elastinga

    Eleda