• 13ats.

    Liepos menesi su vyru esam pakviesti i tokius kaip ir pietus - zodziu uzsakytos misios uz puse gimines, kazkieno mirties metines ( kazkelintosios netoki simto :D ), po to kaip ir gedulingi pietus kavinej. Zodziu niekada as tokiam ivykyje nesu dalyvavusi ir dabar suku galva tokiu moterisku klausimu... Ka deretu rengtis i tokius pietus ir misias? Bus visokiu bobulyciu, tai nesinori sarmatos aptureti. Ar galima kazkokia suknyte ar geriau kukliau? Butina tamsios spalvos ( vis tik ne laidotuves)? Patarkit, kas turit patirties situose baznytiniuose reikaluose :)

    arcitaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    ir dzinsu nesimauk. bubulensijos kazkodel prie ju labai pabinejas

    baliutavic

  2. 4

    Manau, geriau apsirengti kukliau. Spalvos geriausia juoda, gali buti siek tiek baltos, arba tamsiu rudos ar pilkos spalvu. Manau, suknele ar sijonas tikrai neturetu buti mini ;) Jau nekalbu apie gilia iskirpte :p

    Yuki

  3. 3

    I tokias misias einant nebutina naujint garderobo.Teko dalyvauti tokiose misiose. Rengiausi praktiskai kasdieniskai. ilindau i dzinsus, uzsidejau ir megztuka. Vyrai irgi paprastai apsirenge buvo, ne vieno su kostiumu.

    Imbiere

  4. 2

    kuo kukliau tuo geriau

    Lafe

  5. 2

    jei silta bus rengciausi dalykiska suknele, pasteliniu ar tamsesniu spalvu, arba sijona + marskinukus ar kokia grazesne palaidine, galima kelnes+palaidine ar marskiniai , tik aisku ne dzinsai! dzinsai yra laisvalaikio apranga!

    Pingvin

  6. 2

    renkis tai kas tau patogu tik neisaukianciai,kuklia tamsia suknele,ar kelnias ir palaidine. dalyvavau keleta kartu ir nieks neziurejo kaip apsirengus esu,teko ir vasara tai uzsidejau basutes,suknele ir priderinau tamsesne skarele kuria ant peciu uzsimeciau.....

    Anonimas

  7. 2

    Aš tai jūsų vietoje geriau labiau dalykiškai rengčiausi.

    Pabuciuok

  8. 2

    Ryškiai rengtis tikrai nereikėtų, o daugiau apribojimų nėra. Dar žinoma be iškirpčių ir didelių kulnų reikėtų vengti.

    Ganešas

  9. 2

    pas mus taip pat giminej vyksta kasmet tokios misios. tai apsirengiu kukliai, paprastai. zodziu, neapsirenkti per atvirai ar ryskiai :) aisku gali ir suknele jeigu karsta, bet tik, kad nebutu atvira krutine ar labai trumpa :)

    Greta777

  10. 2

    Kad ir dzinsus, su tamsia palaidine, suknele paprasta.... As rengciausi paprastai.

    reda83