• 14ats.

    KRAUJAVIMAS

    Siandien turejau magistrinio darbo viesaji gynima, zinoma ryte isgeriau sauksteli VALERIJONU LASU.. NERVAVAUSI VISA DIENA, JAUDINAUSI.. ir i pabaiga dienos pradejo lengvai (negausiai) tepti rudai. Pries diena lankiausi pas ginekologe, ji mate tik 7 mm gemaline puslele. Penktadieni vizitas laukia pas ginekologe. Ar tureciau nerimauti del persileidimo? Pilvo neskauda, tik tempia. Siandien 5 savaites ir 3 dienos. Aciu uz pasidalinima patirtimi..

    Laimute86Fiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Aciu gintare ir mamulyte uz patarimus. Suprantu, kad cia tik internetas, bet kartais padeda priimti sprendimus ir apsispresti, ka daryti.. Kai istinka beda, kurios niekada neturejai, pasimetama. Visada malonu pabendrauti su tais, kurie yra patyre kazka panasaus. Malonu, kad patariat.

    Laimute86

  2. 3

    Moniqtea, prajuokinot :D Paskambinau gydytojai, sake labai blogai, gerti duphaston 2 kartus dienos ir gulimas rezimas, pabreze, gulimas o ne kambary vaikscioti.. As jau nusiraminau, tikiuosi mano zirniukas kuo greiciau ir gi nurims..

    Laimute86

  3. 3

    Manau teks ryt ryte ziuret kaip jausiuosi ir is ryto skambinti! Ot, maniskis is reiso grizta sestadieni, sakau nustebinsiu gerom naujienom :) apie 5 metus vargom... tai bijau, kad dabar netektu nuliudinti.. gulesiu, gulesiu, gulesiu :)

    Laimute86

  4. 2
  5. 2

    Aciu anonimas uz patarimus. As pas ja lankiausi pries pirmadieni ir penktadieni vizitas laukia. Ir as jo labai laukiu, kai taip ivyko. Na nebus blogiau manau, jei diena isgersiu vaistus. O kaip dar kitaip galetu sustabdyti gresianti persileidima jei ne lovos rezimas ir vaistukai? Sie vaistai nepakenks manau, kad ju veiklioji medziaga padeda prisitvirtinti vaisiui. Blogiau nebus nuo 4 tapleciu.

    Laimute86

  6. 2

    Tikriausiai del didelio streso. Bet vistik, butina apsilankyti pas gyd., kad apziuretu, ar viskas gerai. Pasistenkite dabar kuo maziau nervintis. Sekmes! :)

    Yuki

  7. 1

    tikrai nieko blogo nebus. jei butu persileidimas manau kraujavimas butu gerokai gausesnis. man buvo toks pat tepimas kai namuose su sluota persistengiau.

    Anonimas

  8. 1
  9. 1

    Man irgi teplkiojo pradžioje ir viskas gerai, tad nemanau, kad reiktų nerimauti. Žinoma, gydytoja pasakys tiksliau. Stebėkit save, jei daugiau problemų nėra, tai viskas gerai tikrai

    Ganešas

  10. 1

    Tikrai žinau kad labai padeda tie pasisakymai :) O jus mažiau nervuokitės, ilsėkitės ;)

    gintare112