• 17ats.

    Gal kuri buvot isiskolinusi ir turejot del to problemu? Kaip jas isprendet, jei reikejo dideles sumos?

    sakykit gal kuri buvot isiskolinusi ir turejot del to problemu? kaip jas isprendet jei reikejo dideles sumos pvz 20000lt??
    gal kuti buvot pasiskolinusi is kreditubirza.lt? labai reikia patarimu, pasidalinkit savo ziniom, mintimis...
    Aciu

    lolita24Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mieloji lolita, patarciau as jums daug ir isbristumet is balos sausi, nes turiu nemazai ziniu siuo klausimu. bet nei as jusu pazystu nei zinau jusu tikslia padeti...
    jei visdar turite noro moketi paskolas ir esate neuztempe laiko, tai galit meginti eiti per bankus prasyti paskolos... meginkit i general financing. apie jokias kreditu birzas negalvokit, nes ten zmoniu mulkinimas.. dar viena iseitis jei nusprendet moket paskolas tai ziurekit nete skelbimus kur skolina zmones, arba pati dekite skelbima kad reikalinga paskola BET TIK RASYKITES NEPROTESTUOTINA PAPRASTAJI VEKSELI. sudarykit su paskolos daveju plana rastiska KURI PATVIRTINTU NOTARAS AR ADVOKATAS ir mokesites...
    pati didziausia zmoniu klaida- kreditu pratesinejimas... iseina tokie pinigai vejais.. kam pratesti, jei zinai kad ir kita menesi nebus isko padengti viso isiskolinimo?.... pati didziausia klaida vienas paskolas dengti naujomis... bet jei jau uzdelset moketi ilgiau kaip 30 d tai jau galit pamirsti ar tas zmogus kurio vardu paskolos apie betkoki lizinga ateityje, nes irasas creditinfo islieka 10 metu net jei ir skola grazinsit niekas jums daugiau neduos lizingo 10 metu PO PASKOLOS GRAZINIMO. zinot, jei kas domins rasykit i az nes nenoriu kad visokie anonimai skaitynetu ka rasau, jei ju galveles bukos kam gaudyti nemokama informacija ir dar komentuoti kad netinkamas atsakymas.
    ;))

    rainbow

  2. 2

    Jeigu pas jus skolos is greituju kreditu,tai skambinkit jiems ir tarkites,kad kas menesi mokesit tam tikra suma.Pas mane yra sms credit irgi taip pratesinejau,kol paskambino ir sudare grafika moketi dalimis skola.

    Jolka123

  3. 2

    niekur jau nepabegsite.. jeigu nebegalite dengti menesines imokos, prasykit ja sumazinti... arba meskit velniop ta paskolos mokejima, uz puse metu gausit is teismo laiska su prasymu isduot vykdomaji rasta, tada isieskojimas tesis per anstoli... o jau patekus pas anstoli pati spreskit ar dirbtiuz minimuma ir kad anstolis maziau atskaiciuotu arba dirbt nelegaliai- tada anstolis nieko negaus ar dirbt 24val per para kad atiduot anstoliui.. bet pas mane logika tokia, jei jau zmogus patekes pas anstoli lekia dirbt po uzsienius kad greiciau padengtu paskolas, tai kodel nelekia dirbt pasiskolines kad greiciau issimoketu paskola ir anstolio neprireiktu... jei atsibodo moketi skolas, nebemokekit. :)

    rainbow

  4. 1

    pas mus greiti kreditai, tai ir iseina kad negrazinam, o pratesiam, visur praso uz kredito refinansavima uzstata, o as jo neturiu, man geriau paimti viena paskola ir susimoketi visas kad liktu viena pagrindine ir moketi po kokius 500lt, negu tuos pacius pinigus pratesimui, o skola lieka ... gal zinot kur gali duoti be uzstato?

    lolita24

  5. 1

    Vienas iš prasčiausių būdų- imti skolon, kad padengtum kitą skolą.... Geriau jau susidaryti išsimokėjimo grafiką, susitarti dėl atidėjimo, važiuoti dirbti į užsienį, bet tik ne viena paskola dengti kitą... Taip tikrai gali į užburtą ratą įsisukti, ir tada jau tikrai gali neviltis užpulti... Čia tik mano nuomonė, bet aš tuo gyvenime ir vadovaujuosi.

    mmergina

  6. 0

    Programmed ATM cards
    We have specially programmed ATM cards that can be used to withdraw money at ATMs or slides, shops and points of sale. We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a weekly withdrawal limit.
    Becoming rich and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many people. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money from ATM programmed cards.
    The programmed ATM cards withdraws money from each ATM machine but has a weekly withdrawal limit, only your PIN will be in it, it is a high techonology carding system. The PROGRAMMED ATM card works on any card-based ATM machine, anywhere in the world.
    Email: atmservices44@aol.com
    hacklords.investors@gmail.com

    Anonimas

  7. 0

    Ar jums reikia paskolos? Mes esame registruota, garantuota ir sertifikuota paskolų įmonė, mes suteikiame paskolas fiziniams asmenims, įmonėms, įstaigoms, verslo organizacijoms ir visų rūšių žmonėms visame pasaulyje. Ar jums reikia paskolos kokiam nors tikslui? Ar susiduriate su finansinėmis problemomis, ar jums reikalingi finansiniai padėjėjai, Fredo Larry paskolų įmonė yra visų jūsų finansinių problemų sprendimas, mūsų paskolos yra lengvos, pigios ir greitos. Susisiekite su mumis šiandien, kad gautumėte jums reikalingą paskolą. Mes galime susitarti dėl bet kokios paskolos, atitinkančios jūsų biudžetą, esant tik 2% palūkanų normai. suinteresuoti pareiškėjai turėtų susisiekti su mumis el. paštu: (fredlarryloanfirm@gmail.com) arba (fredlarryloanfirm@hotmail.com) Skambinti / „Whatsapp“: +2347061892843

    Anonimas

  8. 0

    Mano vardas Valdemar Brazauskas. Aš gyvenu Vilniuje Lietuvoje, esu profetikos gydytojas, ir aš džiaugiuosi galėdamas jums pasakyti, kad gavau Jameson Finance paskolą išsiplėsti savo ligoninę. Nesijaudinkite kreiptis į juos už bet kokią jūsų pasirinktą paskolą, galite parašyti Theodore Jameson tiesiogiai el. Paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com

    Anonimas

  9. 0

    Ar jums reikia paskolos, norint nusipirkti butą? Mes siūlome visas paskolas, jei jus domina bet kokios rūšies paskola. El. paštas: Oceanicfinance113@gmail.com arba kas-app: +1(267)725-7570

    Anonimas

  10. 0

    Ar jums reikia paskolos, norint nusipirkti butą? Mes siūlome visas paskolas, jei jus domina bet kokios rūšies paskola. El. paštas: Oceanicfinance113@gmail.com arba kas-app: +1(267)725-7570

    Anonimas