• 5ats.

    2 metu vaikas nepapuola i lopseli. Gal mamytes zinot ar yra Kaune privatus lopselis kuris butu nebrangus? negalim sau leisti daugiau nei 400Lt/men. Ka darot mamos kuriu vaikai nepapuola i valstybinius lopselius???

    2 metu vaikas nepapuola i lopseli nuo rugsejo. Gal mamytes zinot ar yra Kaune privatus lopselis kuris butu nebrangus? negalim sau leisti daugiau nei 400Lt/men...Ka darot mamos kuriu vaikai nepapuola i valstybinius lopselius???

    watermelonLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    neičiau trečius metus į darbą B)

    Rugsėja

  2. 2

    aciu uz atsakymus, bandysim sauleteki ieskoti to lopselio, gal netycia pavyks..mociutem palikciau jei jos pacios nedirbtu :)

    watermelon

  3. 2

    yra kazkoks darzelis sauleteki ar partizanuose nepamenu tiksliai.ten manau priimtu.drauge nuvede vaika nes nepriime ten kur uzsirase tai iskart priime ten,jis valstybinis ,lyg naujai atidarytas nzn tiksliai,galiu paprasyti kontaktu,nuvyktumet pasidomet gal priimtu ten.

    indraya

  4. 2

    zinau kad yra prie Kauno kliniku privatus darzelis ,bet nezinau ten kainu :) tai gal mociutes ( jei tokiu turit ) gali padaboti ,per jusu darbo diena ,o jei ne tai teks samdyt nebrange aukle:)

    nežiniukė

  5. 1

    db sauleteki Stulginskio mokykloij ruosia nauja darzeli-lopseli,pameginkit ten gal iseis pakliut,nes kolkas tik viena grupe ten yra

    mamulyte