• 13ats.

    Kaip pripratint vaika gert iš buteliuko su snapeliu?

    Vaikui 1metukai. Nupirkau buteliuka su snapeliu,neišsipilantį. Jis jo net i burna neima,susiraukia kaip citrina. Du mėnesius stovi tas buteliukas nenaudojamas. Gal pratint prie iprasto puodelio?

    zydruncikVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    kadangi musiskis nepripazino tiuciu,tai ir is buteliuko su tiute negere,nuo 4men kai pradejau primaitint tada ir pradejau mokint ispuodeliu su snapeliu gert,ir puikiai pavyko traukdavo kaip priklauso,juoko budavo visiem :))))
    po to kokiu 7-8men pradejo gert ir is buteliuko su tiute,tai kazkaip ir pasilikom prie pastarojo,bet mum metukai + jau tai manau pats laikas ir mum butu jau atsisakyt buteliuko su tiute,gal nebus uzmirses gert is puodelio su snapeliu :))))

    Milana69

  2. 4

    Kai vaikui buvo 11 mėnesių nupirkom jam tokią gertuvę,bet vaikui ji nelabai patiko,tada pradėjau pratinti gerti iš puodelio ir suėjus metukams ,jis kuo puikiausiai savarankiškai gėrė iš puodelio;-)Manau,kad jums pats laikas pratinti gerti iš puodelio;-)

    debesėlis

  3. 4

    mano neklauzada tik 1,6men teismoko is tokio buteliuko gert. nereikia skubinti vaikucio, ateis laikas ir ismoks

    Anonimas

  4. 3

    Matyt pripratęs prie ankstesnio buteliuko, todėl vaikas ir nenori, juk vis dėlto naujas daiktas :) Ateis laikas gers ir iš naujo, sėkmės jums :)

    ernesta3

  5. 2

    o daluze, tavo mazylis dar geria nakti? o tai ka geria arbatyte ar pienuka? as tai savo mazajai niekada nedaviau naktim nieko atsigert. netgi tada kai ji del dantuku dygimo daznai atsibudinedavo

    Anonimas

  6. 2

    O tu nenori pradet nuo minkstesnio?mes turim nuk firmos gertuve.Ji su snapeliu,bet minkstesniu.Siaip si gertuve skirta nuo puses metu,bet juk pabandyt verta;)
    Maniskis irgi visai neeme ciulptuko,o ir buteliuko mums nereikejo.Tad nuo 5 men arbatyte ir vandenuka ragaujam butent is tos gertuves.
    P.S. Mes norfoj pikrom;)

    rimrem

  7. 1

    na maniskis pats ismoko,kai atejo laikas,nemokejo tai ir neverciau...

    Anonimas

  8. 1

    maniškė nuo buteliuko iš karto prie puodelio,su snapeliu puoduko net į burną neimė.

    emiliukas

  9. 1

    o mes irgi nupirkome buteliuka su smapuku tai is pradziu negere pirkau jam maza puoduka ir daviau gerti is puodelio is pradziu laistesi bet poto labai graziai ismoko gerti is puodelio .. pirma reika pamokiti kad per daug neuzsiverstu kad neapsilaistitu nes jei vaikas per daug uzsivercia apsilieja tai jis ir nenori is to buteliuko gerti....

    pukelis2009

  10. 1

    Gali pabandyti duoti gerti is paprasto puodeliu, gal tiks ir bus gerai ;)

    Erika_P