• 30ats.

Atsakymai

  1. 5

    na mano dukrai ne uzkalnu 12 metu, bet as tikrai nenoreciau kad ji jau pradetu karjera,atrodo lyg baigtusi vaikyste mergaites.manau bent 16 metu reiktu palaukt,o tevai yra tam kad padetu susivokti vaikiukui siame pasaulyje.manau anksti.

    Sagute

  2. 5

    as ir leisciau, bet tik baigus mokslus, nes man atrodo jei leisi ir sakysi ziurek kad mokslai nenukentetu, tai abejoju ar ji klausytu.. kaip sake agne mokslas yra reikalingas tolesniam gyvenumui.. taip kad pasirupinciau kad baigtu mokslus o tada jau gali buti modeliu ar dar kuo nori :)))

    kristale

  3. 5

    pritariu Agnei,
    as taip pat leisciau jei tik mokslam nepakenktu,juk tai daugumos mergaiciu svajone...

    Milana69

  4. 5

    niu nemanau, kad tai jau labai anksti yra, daugelis meregaiciu jau tokiame amziuje svajoja apie modelio karjera ir pan. as asmeniskai leisciau, o daugiau ji pati pasirinktu ar jai sis darbas reikalingas ir ar ji eis kita kriptimi.

    Benikiux

  5. 4

    Ko gero, rimrem, šiais laikais dar anksčiau pradeda modelio darbą. Tikrai nenorėčiau, kad mano dukrytė taptų modeliu. Yra ir protingesnių darbų, o čia tik sveikatos gadinimas - tai per stora, tai per plona, dietos, bulimija, na bet čia tik variantai. Manau dėl savo malonumo, bendro supratimo apie grožio pradmenis, tai tikrai galėtų su tuo susipažinti, bet profesionaliai tai tikrai nenorėčiau, kad dirbtų. Visur rašau, kad "nenorėčiau", jog dalyvautų, nes jeigu matyčiau jos perspektyvs šioje srityje, tikrai neprieštaraučiau dėl tolesnės karjeros. Tik jeigu galvojate, kas lengva suderinti mokslą ir užsiėmimus, tai tikrai klystate, visada kuri nors pusė nukentės, na nebent vaikas yra viskame vunderkindas:)

    elegancija

  6. 4

    as tai nesutikciau,nes kazkaip per anksti daryt karjera,pirm reik mokslus pabaigt o tik po to jau jei labai nores tada kokel gi ne.nes tokiam amziuje viskas norisi o praeina metai ir vel pasikeicia norai ir svajones.jei taip kazkuo noretu uzsiimt tai leisciau i kazkokius burelius kur butu idomu panelei. ;)

    masiniuke

  7. 4

    maniskiai jau 5.6m,tai jau ne taip ir toli iki tokiu svajoniu,su vyru jau sia tema kalbejome ir jis nieko pries,kogero ir as priprasciau prie sios minties,zinoma svarbu jog dukrytei patiktu ir ji butu patenkinta.

    brigita

  8. 4

    O man atrodo,kad tikrai per anksti.Leisciau savo dukra i grozio mokykla,kad,jei ji labai jau nori tapti modeliu,tobuletu,o kazkur isvaziuot leisciau bent jau nuo 16 metu.Aisku,su pazadu,kad mokslai nebus paskutineje vietoje.

    rimrem

  9. 4

    manau,kad neleisciau dar tikrai peranksti,tegul dar vaikyste pasidziaugia :)

    gintairija

  10. 3

    na, jeigu tureciau dukra ir ji butu tokio amziaus, tai leisciau jai paciai rinktis su salyga, kad mokslai nenukentes. Ir dar bandysiu jai paaiskinti, kad modelio darbas ne amzinas, jis greitai baigiasi, kai tau sueina 30 metu. Todel mokslas reikalingas bus tolesniam gyvenimui.

    Agne