Atsakymai

  1. 4

    as vverinukus krikstynom buvau padarius tokius :)
    desra jau gatavai kur yra plonai supjaustyta suris irgi gatavai supjaustytas taip ir dedam sluokniais desra suris desra suris,tada apipjaustom kvadratiskai arba su formelem kokia norim,tada persmeigiam dantu krapstuku ant virsaus alyvuoge prismeigiam ant to pacio krapstuko,arba maziuka maziuka pomidoriuka,arba ka fantazija pasufleruos,ir skanu ir grazu,patys pirmieji sie uzkandziai pas mus dingo is lekstes :)))

    Milana69

  2. 3

    Gali greitai įdaryti mažas baronkas,prieš tai pamirkyk trumpai baronkas piene ar paprastame vandenyje,o po to į jas įdėk įdaro pvz.faršo,kumpelio,dešrytės,o ant viršaus užtarkuok sūrio ir dėk jas į orkaitę,,kad apkeptų,paprasta,skanu ir greita;-)

    debesėlis

  3. 2

    aga, nusipirk baranku maiseli, pieno ir mesytes farso. barankas pamirkyk kokias desimt min piene, paskui i baranku vidu idek farso (prieskoniai kaip kotlietukams), viska pasauk i orkaite, skanaus :) gaunasi tokie grybukai :)

    kristuliukas

  4. 2

    Hmmm, tai sumuštinukai, ne užkandžiai? Pvz., vieno kąsnio sumuštinukai? Aš irgi panašiai darau kaip milana, tik imu
    duona-kumpis-sūris-vynuogė(alyvuogė) ir persmeigiu krapštuku;
    pelėsinis sūris-vynuogė-alyvuogė (persmeigta krapštuku);
    lavašo suktinukas supjaustytas (yra receptų skyrelyje);
    perku lęšių salotas (atrodo buvo rašyta, kaip ir pačiai pasigaminti receptų skyrelyje) ir tepu mažas sumuštinių batano riekeles.
    pakepinti karštus sumuštinius ant keptuvės;

    Bent jau daug pateikalų pasirenku iš mamanijos receptų skyrelio.

    elegancija

  5. 2

    Negi nieko neradai receptų skyrelyje? Tikrai yra receptų kaip gaminti mažus sumuštinukus, greitai iškepami pyragai ir kt. O gal ne taip įsivaizduoju užkandėles - tai sumuštinukai?

    elegancija

  6. 1

    o tai cia i tu baranku viduri reikia idet to farso? ar kazkaip prapjaut pacia baranka ir tada pridet?o kiek laiko mazdaug reik kept ir kokioj temp?

    Milana69

  7. 1

    aciu visoms uz idejas:)

    Idora

  8. 1

    O prisiminiau, dar gali nusipirkti Taco paploteliu, ir i juos ideti idaro: pvz, smulkiais gabaleliais keptos vistienos su darzovemis ir astriais prieskoniais arba trinto avokado su cesnaku ir pomidoru gabaliukais, irgi labai skanu.

    Agne

  9. 1

    Uzkandeliu gali buti labai ivairiu, nuvaziuoji pvz i dideli prekybos centriuka ir nusiperki surio su pelesiu Brie arba Camembert rusies, zaliuju vynuogiu, juodu alyvuogiu, migdolu arba anakardzio riesutuku. Namie viska susidelioji graziai i leksteles. Suri supjaustai mazomis riekelemis, bet neissklaidai ant lekstes, aplink alyvuoges, o kitoje leksteje vynuoges su riesutais, viska galima bus smeigti krapstukais, isskyrus riesutus. Dar gali pasidaryti labai gaivias salotas per 5 minutes: turek slyviniu pomidoriuku, sviezio baziliko, mocarellos surio ir gero alyvuogiu aliejaus, pasakoti turbut nereikia, kad viska supjaustai, bet nesmulkiai ir sudedi sluoksniais. Prie tokiu salotu mes patiekiam italiskos duoneles su alyvuogemis riekeles, paskrudintas tosteryje. Nieko mandro, bet skanu ir nekasdieniska.

    Agne

  10. 1

    ne...tiktai ne sumustinukai :)))

    Idora