• 7ats.

    spuoguota kakta

    Sveikos mamytes,
    Tai va, mano kakta jau baigia mane uzmusti. turiu lygia grazia oda. nei ant kuno nei ant kitu veido vietu neturiu spuogu bet kakta tai kaip grybu miskas. Gal kurioms teko tokia kaktyte tureti ? ka darete? ar savaime praejo? man nuo 16 metu pradejo augti jie ir net nzn ka galvoti ir ka daryti.jokios priemones nepadeda, naudojau NOREVA firmos ivairiu kremuku ir valikliu tai labai jau nedaug padeda.. galbut esate kreipusios pas dermatologa? ar israse kokiu hormoniniu vaistu?. dabar man 19m.

    gabrielita123Veido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man labai padėjo kur dermatologė išrašė ryte - duac o vakare - differin

    Dileta999

  2. 2

    gal grifka ant kaktos?:)bet kuriuo atveju, oda reikia drekinti ir labai svariai uzlaikyti.jei nepades, pavartot b grupes vitaminu, gert vandens.maisto papildu vartojimas sureguliuoja net hormonu sukelta berima ar nutukima, bet reikalinga tiksli individuali doze

    raima

  3. 2

    Jei tie spuogai butent del hormonu, tai net geriausi ir brangiausi vaistai nepades. Anksciau mano oda taip pat kraupiai del spuogu ir visokiu inkstiru atrode. Pagaliau apsilankiau pas dermatologe, ir suzinojau, kad problema del hormonu. Tai man siule vasrtoti KT arba hormonini krema. Telpiotis nenorejau, tad pasirinkau KT, ir tuo labai dziaugiuosi. Jau po savaites oda buvo daaaug grazesne. O dabar tik vienas kitas spuogiukas retkarciais isdygsta.
    Patariu ir jums apsilankyti pas dermatologa, kad pasakytu tikslia tu spuogu atsiradimo priezasti.

    Yuki

  4. 1

    aciu labai uz atsakymus, istiesu cia man manau del hormonu. bandziau ivairius ir muilus ir priemones, bandziau nespaudyti, neliesti, dezinfekuoti, tai taip tik isvengiau dideliu spuogu ir randu, bet tu maziuku kaip miske grybu. greiciausiai pades tik KT arba hormoniniai tepaliukai :) dekoju labai

    gabrielita123

  5. 1

    man vasaros metu visada atsirasdavo daugiau spuogu ant veido, nes jis labai riebaluojasi. o ypac ant kaktos ir barzdeles. naudojau tiesiog paprastas dregnas serveteles makiazui valyti, kas 2-3val gerai nusivalydavau visa veida. o jei neturedavau dregnu, tai tada su paprasta servetele Zewa Softis, tiesiog nuvalydavau ta riebala nuo veido.

    Anonimas

  6. 1

    na manau isaugsite tus spuogus .

    Anonimas

  7. 1

    atrodis kvailai, bet dazniausiai kaktos sritis prakaituoja ir oda susiriebaluoja, per riebalu sluoksni negali kvepuoti oda, todel oda bando valitis, ir atsiranda spuogu, bandikite nusipirkti ukinio mauilo ir istrinti kakta, ukinis muilas nusausina spuogus ir po 3-4 karto spuogu vis bus maziau:) pabandikite, daug kas tai isbande ir sako kad tai tikrai padeda, ir nuo to spuogu tikrai nepadauges:)

    Esta