• 3ats.

    Nenustoja tepti rudai

    Sveikos esamos ir busimos mamos :)
    Gal kam yra taip buve, pasidalinkit pamokancia patirtimi..
    Pirmas vizitas pas gydytoja.
    5 nestumo savaite (0,7 gemaline puslele). Pradejo tepti silpnai rudai, ginekologe skyre dufaston, 1x2, gulimas rezimas. Po 2 dienu nustojo tepti rudai.
    Antrasis vizitas pas ginekologe (1,25cm gemaline puslele). 6 nestumo savaite prasidejo. Vel pradejo teplioti silpnai rudai. Dufaston kaip geriau, taip ir geriu. Daug guliu. Tepimas nesiliauja. Gydytoja sake daug guleti.
    Klausimas? Taip visada ir teps? Kaip ilgai tepliojo? ar gemalines pusleles augimas, reiskia vaiko vystymasi "nepersileidima" nors ir tepa rudai? Ar viskas baigesi gerai?

    Laimute86Testai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai reiskiasi, kad vaisiaus vystimasis nesustojas, o tai reiskia tik GERAI, bet privalai laikytis gydytojos nurodymu, nes gali nutikti visko, bet tikrai tai nereiskia, kad butinai ir nutiks, nes tikrai moterim buna ir labai sunkiu nestumu, kai visa nestuma tepa ir rudai ir su kraujo priemaisom ir jos priverstos guleti VISA nestuma, o kitoms viskas pagereja pasiekus antra trimestra. Visu svarbiausia- NEPANIKUOTI ir viska daryti ramiai, ilsetis, skaityti, kalbetis su mazyliu ir laukti... Sekmes :)

    AgnesDarija

  2. 1

    Dar tik 6 nestumo savaite. Tepliojimai pasitaiko daugeliui moteru ir tai normalu. Bet kartais uzsitese tepliojimai nieko gero nezada. Jei daktare skyre duphaston tableciu, cia kaip suprantu hormonines, tai tau gresia persileidimas? Laikykis daktares nurodymu ir tikekis kad viskas bus gerai. Apie gemalines puseles nieko negaliu pakomenuoti. Sekmes

    kvapni_feja

  3. 0

    man ta pati problema.ryt eisiu pas daktare ir bus matyt

    Anonimas