• 8ats.

    Kaip pasalinti piena is krutines?

    Sveikos visos maitinancios mamos,kai baigiat maitint vaika krutine kaip pasalinote piena? mums jau 1,6men nusprendziau baikt maitinti jau 2 diena neduodu ir pienas renkasi gumbais,masazuoju tepu kaulazoliu tepalu gal zinot budu kaip pasalint piena?

    as12Vaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai staigiau nutraukti maitinimo negalima, reikia palaipsniui mazinti maitinimu skaiciu. As "nuiminejau" po viena maitinima kas 2 savaites. Kai liko tik vakariniai ir naktiniai, pradzioje atsisakem vakarinio "pavalgymo", Po menesio ir naktiniu. Juos pakeiciau parduotuviniu pienu. Jokiu guzu krutineje nesusidare.

    Isnykstanti

  2. 2

    Siaip as nusitraukinejau piena, kuo toliau tuo maziau kartu.Kol viena karta dienoj gaudavosi tik 20 ml., tada visai nieko nedariau ir jis dingo. Beje kaip Yuki teisingai parase, jei nenorit zaisti galima pas savo ginekologa paprasyti vaistu.

    Gelele13

  3. 2

    Yra specialiu vaistu, geriamu ir leidziamu. Pienas dingsta per kelias dienas arba, ilgiausiai, per savaite. Paprasykit tokiu vaistu savo ginekologes.

    Yuki

  4. 1

    po truputi nutraukinekite pienuka, ir krutine suspauskite(suverkite) kuo stipriau, dar galite vaistinei nusipirkti tabletes kurios mazina piena.

    Esta

  5. 1

    Yra vaistu, bet jusu leliukas dar toks mazas, jam beproto reikalingas jusu pienukas, gal maitinkit dar kol tik turit pienelio.

    Robertele

  6. 1

    yra speceliu vaistu pasidomekite vaistineje

    Justeee

  7. 1

    as uzsirisau krutine saliku stipriai bet ne antiek kad butu sunku kviepuot ir geriau daug metu arbatos stiprios tai man padejio

    simonitjia

  8. 1

    Nusitraukinekit po truputi piena, kad krutine jaustusi normali. Jei jauciat, kad susirinko pienas vel biski nusitraukit ir taip mazes, mazes kol dings.

    Anonimas