• 6ats.

    skristi su lektuvu

    sveikos mamytes, norejau paklausti apie lektuva visokiausiu smulkmenu. man pasake kad is kauno skristi pigiau nei is vilniaus, jei pagaza perki ten vietoje kurkas brangiau kainuoja, jei bilieta atsispaudini ten tai ir kaina gera, tai norejau paklausti tokiu dalyku, smulkmenu ko nepamirsti padaryti. aciu

    baliutavicKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Daug klaidu mamyte daro,todel kiti jos nesupranta.
    Negalima bagazo pirkti.Tu ji turi ir veziesi su savimi.Arba turi kaip rankini bagaza,uz kuri nemoki,jei atitinka aviakampanijos nustatytus reikalavimus del svorio ir dydzio arba turi susimoketi uz didesni bagaza,kuri pasiims is taves ir gabens lektuve.Kaip tu gali pirkti bagaza?Yuki teisinga pastaba.Susimoketi is anksto internetu gali uz bagaza.Man labiausiai juokinas tavo skridimas su lektuvu.Skris lektuvas ir tu kazkur salia jo skrisi.Nepyk...:)Tu gali skristi lektuvu.Tiesiog leksikos klaidos kartais neleidzia suprasti teksto.

    Anonimas

  2. 2

    Nesuprantu, kaip galima pirkti bagaza?
    Juk, perkant bilieta, yra parasyta, kiek turi sverti bagazas, taip pat rankinis bagazas, t.y. kuri pasiimsi su savimi i lektuva. O bilieta visada galima atsispausdinti namie, ar bet kur, jei tai yra elektroninis bilietas. Del skrydziu kainos, tai internete gali paziureti, is kurio oro uosto pigiau skirsti ten, kur nori.

    Yuki

  3. 1

    Na kaip negalima pirkt bagazo? Galima! Pvz, jei is pradziu, kai bilieta pirkai, galvojai, kad tau jo nereikia, o paskui prisidejai daiktu, na tai ir papildomai ji pirksi, aisku brangiau sumokesi, arba paliksi oro uoste. Kitas variantas, jei virsysi nustatytas normas - velgi reiks susimoket, velgi nepigiai. Arba iskrausi pervirsi.
    Kai perki bilietus gi pazymi, ar skrisi su bagazu, ar ne. Rankinis nemokamas, bet priklausomai nuo aviakompanijos skiriasi jo mase.

    reda83

  4. 1

    O ka tai reiskia, "pirkti bagaza"? Pirma karta girdziu :/

    Yuki

  5. 1

    Internetu gali nusipirkti viska ir bagazo dydi uzsisakyti, susimoketi iskart...Daug kas priklauso nuo aviakompanijos, mes skrendam su rynair, vizair i Uk.

    Anonimas

  6. 1

    YUKI, galima pirkt bagaza.
    Baliutav, labai priklauso viskas nuo avia kompanijos, su kuria skrisi...

    reda83