Atsakymai

  1. 5

    nu mes gyvename londone .bet musu mazoji eina i darzeli su labai dideliu noru net dziaugesi :) jai spali bus tik 3metai :):):) ir mes ja leidziam i anglu darzeli

    deimantina

  2. 4

    na taip,kai nera pasirinkomo manau ir paciai mamai yra daug sunkiau tada palikti maza savo vaika svetimiems,as be 3metu tikrai neleisiu i darzeli,ir tai bus sunku,atrodys kaip vaikas be mamos visa diena isbus,pati pradzia bus jauciu man sunkesne nei vaikui :)))

    Milana69

  3. 3

    Anonimas,o ką daryti,kai nėra pasirinkimo,kai aplinkybės spaudžia taip,kad nori nenori turi grįžti į darbą,juk valgyti tai reikia,reikia mokėti už butą,už paskolas,kartais tiesiog nėra pasirinkimo ir turi pasirinkti ne geriausią variantą;-( O dabar tėvai dažniausiai leidžia vaikus,kuriems jau yra du metukai,o tokių metų vaikas jau moka pats valgyti ir į tualetą pasiprašo,po truputį pradeda kalbėti ir jau tikrai duoda suprasti,jei jam kas blogai,bent jau aš čia sprendžiu pagal savo vaiką...

    debesėlis

  4. 3

    Na šiandiena mūsų pirma diena buvo darželyje,nuvedėme supažindinome su auklėtojomis,vaikais ir aplinka;-)Kai truputį apsiprato,nusprendėme,kad reikia jį palikti valandikei,išeidama atsisveikinau su vaiku,tai jis jokių emocijų nerodė,taip viskuo buvo susidomėjęs;-)Atėjus po valandos,kai pamatė mane pradėjo verkti,bet tuoj pat ir nusiramino,auklėtoja sakė,kad jis elgėsi visai normaliai,truputį pazirzė ir tiek...Kai reikėjo eiti namo,tai nelabai norėjo eiti,bet ir vienas pasilikti taip pat nenorėjo ...Tikiuosi,kad ateityje viskas bus gerai;-)

    debesėlis

  5. 2

    Kol kas lankom tik dvi sav., bet visi rytai su ašarom. Jau po truputį tų ašarų mažėja, bet dar nelinksmai išsiskiriam. Auklėtoja minėjo, kad toks laikotarpis skirtingai vaikams būna nuo 2 sav. iki 2 mėn.

    elegancija

  6. 2

    mes vaika leidom labai anksti i lopsiuka. Dieve, prisimenu su pampersiukais ir buteliuku ir nes soske nunesiau.jam tris dienas nieko buvo, po to verkdavo net tvora pamates. bet po keliu savaiciu apsiprato. mes jam aiskinom kad i darzeli eiti reikia.reikia. ir po to kai jau didesnis buvo, sakydavom kad reikia, kad teveliai dirba ir nera kas ji saugos.sakydavom, tai kas kad nenori, bet reikia. svarbu nei karto nenusileisti.nes vaikas pajus kad paverkes viska gali pakeisti. ir suprantu kad sunku palikti vaika verkenti. tiesiog atiduokit aukletojai ir greit uzdarykit grupes duris. uz duru galit ir asara isspausti. jis apsipras. logiskai pamastykit, kad darzely ji ugdo, su juo piesia, zaidzia, jis bendrauja su bendraamziais ir t.t turetu buti lengviau.

    Baraniuka

  7. 1

    sweiki,mes pradejome eiti i darzely pries pora menesiu,pirma savaite buvo pakalnes asaru,ir pati verkiau iseidama skaudu buvo,bet dabar patenkinti keliames i darzely:)ismoko daug ko,pvz sestis ant naktipuodzio,niekada negere karves pienuko,dbr jau geriame:)smagu pradejome kaupti jau pirmuosius jo darbelius,

    corezon

  8. 1

    Kai mažesnis buvo, tai ašarų netrūkdavo, o dabar viskas gerai :)

    ernesta3

  9. 1

    Maniskis i lopseli eis tik lapkriti, jam bus be dvieju menesiu 2 metukai. O taip anksti isleidziu todel, kad nebus kam jo palikti, o is vienos algos niekaip neisgyvensim, jau dabar dirzai priverzti. Manau, kad dideliu bedu darzelyje neturesim, nes maziukui labai patinka vaikai, isejes i kiema vaiksto ilgiausiai ir iesko lialiu. Gal tik bus bedos su darymu i puoduka, nes ligi siol pats nesipraso, tai stebiu jo judesius ir mimika, kad speciau kelnytes isgelbeti nuo bedos :) dar bus jam sunku valgyti paciam, kabliuoti saukstu ir sakute jis moka, bet pats nevalgo, o tik zaidzia. Na, bet ten bus daug vaikuciu, kurie mokes tai daryti ir bus is ko imti pavyzdi :))

    Agne

  10. 1

    na mano jau antri metai eina,anuos metus ejo noriai,o dabar pasikeite aplinka,aukletojos,tai vaikui sokas sioks toks,turbut man didesnis:))o del prasymu,tai aukletojos tiek metu isdirbusios zino,sodina visus,vienu metu valgyti,ant puoduko pagal laikroduka,visos jos susitvrako,ir as galvodavau kaip vaikas paprasys to ar ano,jos profesionales ir zino kada ko vaikui reikia:)

    dzionike