• 6ats.

    Kaip apsaugoti plastikines palanges nuo demiu ir senejimo?

    kaip jus apsaugot palanges nuo senejimo? bandysiu paaiskinti placiau - zodziu kambariuose tai kaip ir nera bedos, bet virtuve yra tokia patalpa kurioje nori nenori renkasi garai, riebalai nuo maisto gaminimo ir pan. laikui begant plastikine balta palange tampa rusva/gelsva, vietom demeta nes net ir daznai valant dulkes jos vis tiek gerai "prikimba" prie palanges pavirsiaus ir atsveisti tampa gana sudetinga. mano vyras megsta parukyt prie virtuves lango, aisku dar pelenas koks nukrites padazo pilkai.
    gal jus susiduret su panasia problema ir sekmingai ja issprendet? gal kazkokia yra apsauga, plevele kuri klijuotusi ar kazkas tokio ko as deja nezinau? :D

    arcitaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Naudoju skystą Cif'ą ir sodą, šiurkščią kempinę ir dantų šepetuką tarpeliams (sujungimams) :) kažkuo patepus neapsaugosi paviršių nuo tokių dėmių :)

    Anonimas

  2. 1

    Reikia dažniau valyti dulkes ir nepalikti savaime išdžiūti vandens lašų,kurie lieka po gėllių laistymo.

    Pabuciuok

  3. 1

    jau daug metu turiu palanges,jos baltos kaip sniegas,o kas laiko geles to neisvengia.soda patrink gal pades

    Anonimas

  4. 1

    Aš Ajax purškiu, kol kas nusivalo gerai

    Ganešas

  5. 1

    as buvau nusipirkus orkaiciu valikli,tai ji tik su pirstinemis naudot reikia,nes oda gali sudirginti,kainuoja apie 6lt,bet labai padejo,nublizgino palanges tikrai gerai,nej patamsejo nieko, nueme net rudies deme isisenejusia,kurios niekaip panaikint negalejau, bet to purskalo uzpurskus iskart nusivale.

    smurte

  6. 1

    Pas mus plastikine palange papilksvejo. Valiau su automobilinemis langu putomis.Buna su soda ir siurkscia kepine valau visas palanges, tam kartui spalva atsigauna. Nemanau kad yra apsaugos palangems, nebent galite kokiom klijonkem uztiest iskirpus ir pan.

    kvapni_feja