• 10ats.

    kas yra kudikiui kad pavalges tiesiog klykia ir atpilineja apvirskintu maistu arba dar neapvirskintu?

    pavalges kudikis pradeda tiesiog klykti,po 2-3 valandas,diena beveik nemiega,tik pasnaudze,nes vis rekia tiesiog isteriskai,galvojau kad pilvas bet vos padavus soske ciumpa ja kaip isbadejas ir nebesiraito,bet tai trunka tik minute kokia ar 5min,galvociau alkanas,bet atpilineja varskyte,daznai net neatsiruksta,kai verkia jokie vaistai nepadeda,zvakutes.nei supant nei ant ranku,niekaip negalima nuraminti,nezinau kas bedaryt,daktare sako kad pilvo diegliukai,bet man atrodo kad jam skrandukas gal nedirba ar nebus kas pasidare,nes iki to taip nebudavo,jau savaite kai taip vyksta,vaikui menuo tik,misini ta pati visada valgom,diegliukai buvo anksciau todel cia man i juos nepanasu visai,gal kam taip buvo?kas tai yra?

    gintarteMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Maniškis naktį irgi miegojo, nors kiaurą dieną cypdavo, klykdavo, kad nei vyras namie nebūdavo, nes nervai nelaikydavo, bet juk turi pailsėti organizmas nors kiek - naktį susilpnėja visos organizmo funkcijos, tad lengviau kūdikiui užmigti, kas nesigauna dieną per skausmus.
    P.S. Lulu tikriausiai šnekėjo apie Dr Bown's buteliukus.

    Anonimas

  2. 1

    dar viena patarimą galiu duoti, gal per greitai jis viską suvalgo, prisiryja daug oro, to pasekoje ir paskatina skausmingus diegliukus, pabandykit maitinant daryti pertraukėles, suvalgo 50 ml - pastatot kol atsirugsta, tada toliau maitinat ir pan. Taip pat buteliukus žiūrėkit ar atitinka soskė pagal vaiko amžių, netgi būna spec. buteliukai su kuriais kūdikis maitinamas mažiau oro priryja, tik šiuo metu tiksliai negaliu pasakyti kurie. "Pagooglinkit" tikrai rasite.

    Lulu

  3. 1

    Mums panašiai buvo, tai mums buvo baisūs diegliai, nuo kurių nieks nei kiek negelbėjo, viską išbandėm (apart colic calm), sekė daug tyrimų, vartojom medikamentų, ir vistiek viskas baigėsi tik kai suėjo 4 mėnesiai - subrendo normaliau žarnynas ir baigėsi nuolatinis klykimas ir raitymasis. Pradedant valgyti, valgymo metu suaktyvėja žarnyno veikla ir labai skauda.. Šiaip galit atlikt tyrimus, koprogramą - jei kils įtarimų, galima padaryt išmatų pasėlį, jei tyrimai bus geri, beveik faktas, kad tai tiesos nesubrendusio žarnyno bėdos, diegliai, ir viską išaugs. Kantrybės.

    Anonimas

  4. 1

    man tai iš aprašymo tik diegliai atrodo, o mišinuko nebandėte pakeisti (bet žinoma su gydytojos žinia taip darykite), taip pat prieš maitinimą duokite espumisan lašiukų, nešiokite kol atsirūgs mažylis - kas dėl atpylinėjimų tai jie tokio amžiaus visi atpylinėja ir gan gausiai...o šiaip vienareikšmiškai patarčiau pasikonsultuoti ir su kitu pediatru, maža kas, pačiai bus ramiau, taip pat paprašykite kad parodytų kaip daryti pilvo masažiukus, galite net šiltą marlę dėti ant pilvuko palyginus lygintuvu (tik ant drabužėlių, ne ant nuogo kūno) malšina kažkiek spazmus. O kiek mažylis suvalgo jei ne paslaptis?

    Lulu

  5. 1

    Tikriausiai skauda pilvuka.

    Yuki

  6. 0

    aciu:) nuraminot,as jau galvojau gal serga maziukas jau kuo

    gintarte

  7. 0

    buteliukus pirkau,tommee tippee anticolik nuo diegliu,anksciau suvalgydavo greiciau maisteli,o dabar net su pasnaudimais valgo,sendien jau valge net po pusvaladi.bet jai jam pilvukas tai ar nakti jis taip pat elgtis neturetu?nes nakti jis miega ir pavalges neverkia

    gintarte

  8. 0

    na gal su skrandziu bedu kokiu,jau cia jums gali padeti tik medikas padares tyrimus apziurejas.

    Anonimas

  9. 0

    pagal ji reikia suvalgyti 170,ir jis su malonumu tai padarytu ir dar daugiau,bet daktare liepe duoti tik 150,nes neatsirugdavo jau visai po 170 dozes,dabar dar kartais atsirugsta,misini valgom hipp combiotik

    gintarte

  10. 0

    o del pilvuko gali atpilinet apvirskinta maista?

    gintarte