• 15ats.

    Ar klausimas apie nekaltybes praradima yra toks intymus, ar ja praradote taip anksti, kad net geda sakyti? :)))

    Zinoma, tuoj ir sita uzblokuos :D Butu graudu, jei nebutu juokinga.

    YukiHumorasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Manau,klausimas tikrai gan intymus.Ir nekaltybe praradau tikrai gan velokai,palyginus su siais laikais.Bet juk ne pagal nekaltybes praradimo amziu sprendziame apie zmogaus morales lygi,ar ne?,kad gedytis to.Tiesiog ne visiem priimtina atvirauti apie tokius asmeninius dalykus viesai.Kad ir virtualiai.Tai tiek,is mano puses.Zinoma,kaip ir kiekvienas turi teise uzduoti bet kokius klausimus cia,taip ir kiekvienas gali pasirinkti,atsakineti,ar ne.

    geguziukas

  2. 4

    Jokia gėda,bet kam čia reikia rašyti viešai,kad patenkinti kokios moteriškės smalsumą?
    Tikriausiai buvau sveiko proto neteko su niekuo lažintis iš savo garbės.

    emiliukas

  3. 3

    Nekaltybę praradau 17 m. Tai buvo labai skausminga, bet nepaisant to, nemanau, kad tai buvo per anksti. Klausymas visiškai normalus, kam jis nepriimtinas, manau net neatsakinės :)

    Anonimas

  4. 3

    mielas anonime,as nesakiau kad jis latras, o baime tuoktis yra mano beda,o ne jo, ir kam atsijungiai,juk nebutina anonimiskai klaust tokiu dalyku :):p

    smurte

  5. 3

    http://www.mamanija.lt/klausimai/2229/keliu-metu-nekaltybe-praradot-as-17-m

    Lulu

  6. 3

    Yuki, va va , auksiniai zodziai, as ir gyvenime nenoreciau ne uz ka, akd nekaltybe butu prarasta su mano vyru, ar jo su manimi. KAzkaip net gaila tu zmoniu, kurie susituoke budami vienas kitam pirmi visame kame. Neissivaizduoju tokio gyvenimo :))

    O del to, kad tu lazinais del nekaltybes, as manau kad cia ne morales lygis, nepasileidimas, o tiesiog - paaugliskas smalsumas :) Juk jaunyste - kvailyste, manau visi esam kazka durno, bet linksmo tuo periodu padare :)

    Adri

  7. 2

    Praradau 18metu su 28metu vyru. Pati taip norejau. Neromantizuoju pirmo karto.

    Anonimas

  8. 2

    Klausimas gan asmeniskas ir nematau prasmes viesinti. Nekaltybe praradau normaliame amziuje, nebuvo nei per anksti nei per velai.

    kvapni_feja

  9. 2

    Bet vis tiek kažkas tame neduoda ramybės,kad nusprendei viešai pasipasakoti.Daugybė gulasi su kuo papuola kas už pinigus,kas dėl azarto,bet kažkaip nesiviešina,tarp draugių tokiais dalykais pasikalba,na,bet gal aš jau per sena suprasti,dabar viskas kitaip:)

    emiliukas

  10. 2

    KAd ir kokio amziaus butu zmogus, kuris praranda nekaltybe, vis tiek vienimies bus tai itin anksti, o kitiems atrodys, gan velai. Kiekvienas subrendome skirtingu laiku, turejom skirtingus meiles nuotykius ir galu gale skirtingai ziurejom i nekaltybe :)
    Tad minet ta amziu nematau prasmes, abu to norejom ir iki siol abu dziaugiames, akd viskas ivyko tarp musu. Nors tai ir nera mano vyras, taciau mus su tuo vaikinu siejo ir visa gyvenima sies ypatingas rysys, ne meile zinoma, taciau kazkas kito. Abu vienas kitam buvom pirmoji meile, tad abiem visa gyvenima viskas isliks atminty. Del tokio savo sprendimo ne sekunde nesuabejojau :)

    Adri