• 35ats.

    Gimdymas po termino?

    Mamytes,terminas man buvo 30diena,taciau negimdziau ir dbr dar kaip kenguryte nesioju pilvelyje:)buvau pas gydytoja sake guldys i ligonine,taciau padare issamesnius tyrimu ir pasake kad nera reikalo gultis kad galiu sulaukti visko ir namie,sake gimda atsiverusi 3cm,skausma jauciu kartais gan nemaza...Sakykite kaip jums buvo?ar nieko kad gimda veriasi po truputeli kadangi vakar buvo 2 cm, o snd 3 cm?

    DoviliukePasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as su pirmu nestumu kaip buvau tai turejau gimdyti spalio 5diena bet pagimdziau 21diena,o va su antru turiu gimdyti rytoj bet kiek suprantu nepagimdysiu nes mazylei labai gerai pas mane :)

    deimantina

  2. 4

    man gimdymo terminas buvo rugpjucio 23 diena o pagimdziau rugpjucio 24 diena. bet is vakaro skaitinau sampano taure ir karsta vonia padejo :)

    cindy

  3. 3

    su pirmu vaikeliu viskas vyksta kiek leciau, bet svarbu kad vyksta, t.y kad gimda atsidarineja, tad greitu laiku sulauksi.. jeigu gyveni ne kur nors kaime toli nuo gydymo istaigos tai gultis i ligonine tikrai nereikia skubet.. namie manonesne, saugesne aplinak vaikeliui ir tau juolab kai dabar jau pradeda virusai isisiautet tad geriau vengt vietu kur pilna zmoniu. Skausma gerai numalsina silta vonia.. tad pasilepink.. sampano ir kitu angliaruste turinciu gerimu tikrai nerekomenduociua, nes rugstina kraujo terpe ir sutrinka organu o siuo atveju ir vaikelio aprupinimas maisto medziagomis.. Mano berniukai gime siek tiek pries laika, pirma mergaite pernesiojau savaite, kitos neleidau islaukt, nes buvau vyresne tai nerimavau kad placentai pradejus sent vaikas neisgyvens tad skatinausi gimdyma..

    gertruda

  4. 2

    na man terminas buvo 12d,tai seknacia diena nuejau is ryto pasitikrinti nes uzejo skausmukai po truputi, gydytoja paziurejo sake per du pirstus jau atsidariusi, israse siuntima susirinkau daiktus ir po keliu valandu i ligonine, tai pagulde i pries gimdyvini apie 12val ryto,pradejo skausmai stipret, nors iki tol paskaudejo tik ryte pries einant i poliklinika,apie 3val vyras sesutes klausia ar dar ilgai, toji sako na valanda dvi tai tikrai dar negimdys, maniskis issiruose namo, praejo pusvalandis as jau jam skambinu kad greiciau grystu nes gimdau, labai greitai viskas atsidarinejo,,tada jau perkele mus i gimdykla po keturiu truputi, prakirpo vandenis ir po penkiu dvidesimt penkios savo suneli laikiau ant ranku:))

    erika1984

  5. 2

    Beje,viena pazistama gimde Klaipedos gimdymo namuose.Atvaziavo su 2cm,niekas jos nesiunte namo,suleido nuskausminamus ir ji sau isgulejo,priziurima gydytoju,kol pagimdys.Visur kitokia tvarka matomai.

    geguziukas

  6. 2

    Nemalonu isties kai atvaziuoji,dar su skausmais ir liepia vaziuoti atgal :(.Man butu buve jauciu taip pat,bet pasirodo vandenys islasejo,o as net nezinojau :(,tad pagulde ir stebejo,kaip kudikio sirdele,kol pagimdziau.O gulejau ilgai,nes kaklelis veresi letai ir niekas skatinamu neleido.Kentejau,kol pagimdziau.O taip tai,net nepaziurejus dar manes,perspejo iskart,jei kaklelis bus prasidares 3cm ar maziau,sius namo.Sekmes tau,pranesk kaip viskas praejo :)

    geguziukas

  7. 2

    mano terminas buvo geguzes 1 aja diena o pagimdziau geguzes 13 diena.

    LINOS

  8. 2

    su pirma dukryte terminas buvo 6dieną- o pagimdžiau 12d, su antra terminas buvo 24d, o pagimdžiau 28d;)

    pupa34

  9. 2

    nieko ant dienu pagimdysi :) atsiusk man savo nr nes neissisaugojau kai skambinai :) parasysiu kai dingsi jau :)))

    kristale

  10. 2

    jo as ten gimdziau, keista man kad tave paleido.. mane ir is pradziu uzrase i dienini, jau po termino liepe eit kiekviena diena bet kai atejau antra diena, paziurejo tonusus.. ir jau norejo paleist bet gyd pamate kad visa uztinus as.. rankos kojos.. tai sako ai paguldydim bus ramiau, ir va nakty man saremiai prasidejo.. jau buvo 5 dienos po termino.. nesirvuok pupa, paguldys gal ryt..

    kristale