Atsakymai

  1. 6

    jokio skirtumo, ar gimdai jauna, ar vyresnio amžiaus, vienodai skauda. Tik su amžiumi keičiasi mąstymas, atsiranda daugiau kantrybės, patirties.

    elegancija

  2. 2

    Lietuvoje,visoms virs 35 daromi genetiniai tyrimai,tai sakyciau jokios rizikos.skaiciau statistinius duomenis,kad dauniuku pagimdo daugiausiai 20 metes,skaudi tiesa,bet...

    gintarep

  3. 2

    gimdziau pirmagime 35,viskas tvarkoj.labai dziaugiuosi,vaikiukas sveikas,o tas ir yra svarbiausia.

    gintarep

  4. 2

    Mano mama broli pagimde 41m. ir labai dziaugiasi, kad turi pagranduka. Apie aborta negalvojo, bet buvo baimiu, kaip cia bus, kaip uzaugins.

    Indruke

  5. 2

    pastojau su antra mergyte-33m, pagimdžiau 34:)))) viskas vyko sklandžiai, sveikata buvo - čiki

    pupa34

  6. 2

    Mano tris kaimynės gimdė pernai ir siemet vaikus,sakyciau viskas sėkmingai išėjo,joms 34,35 ir 33metai. Joms gimdimai antri ir vienai trecias
    O jei kalbame apie pirmą gimdymą virš 35 tai yra šokia tokia rizika. Mano darželyje viena mama pasigimdė vaiką būdama 45metų, ir vaikas sveikas ir labai protingas. Turėtų viskas but gerai.

    Deimax

  7. 1

    man 31 laukiu pirmagimio jauciuosi gerai ir esu begalo laiminga.tai nuostabus jausmas.valio musu seima padides lapkriti

    nikitadew

  8. 1

    man38 ,o suneliui jau menuo:) ir tuo dziaugiasi visa seimyna , gimdymas buvo lengvas .

    Idora

  9. 1

    38m pagimdziau dvynukus,esu labai patenkinta,poziuris i vaikucius tikrai kitoks,nes dukra gimdziau 25metu,tai buvo visai kitaip.Dar dabar kai ryte atsikeliam su vyru ir pasiziurim i miegancius sunelius, tai vis dar sunku patiketi ,kad tai musu,na o jei palikam mamai pasaugoti visa seima labai ju pasiilgstam.Dukra irgi labai juos myli,vis pakalbina,pamiluoja juos.Dabar net neisivaizduoju kaip galima butu gyventi be ju.

    Aureluze

  10. 1

    Sekasi,sakyciau ,labai gerai.44 metu pagimdziau penktaji vaikeli.Ir labai tuo dziaugiuosi.Amziaus supratimas labai reliatyvus.Kunas sensta,bet siela nesugeba pasenti.As dar nejauciu savo amziaus,gal todel ,kad nera laiko apie save galvoti.

    vilem