• 38ats.

    Ar noretumet, kad mokyklose vaikams aiskintu, kad yra vyru kurie gyvena su vyrais, moteris su moterim?

    ta prasme ar noretumet kad vaikams butu aiskinama kas yra homoseksualai? paskutiniu metu jie ce taip sukile, apie svietima vaikams, lygias teisias ir t.t kokia jusu nuomone? reikia vaikams zinot ar ne?

    kristaleMokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    manau,kad pradinukam dar to tikrai nereikia,nuo 5kl kai jie jau pradeda dometis lytimi manau ,kad butu neblogai toks svietimas,visgi tj realus gyvenimas....

    Milana69

  2. 4

    jo butu visai gerai kad mokyklose tai pradetu aiskinti nes kuo toliau tuo labiau si tema darosi aktuali. vien tik tas ruslanas kaip viesai demonstruoja savo ta kita vaikina o vaikai viska juk mato. ir jiems juk idomu kaip cia vyras myli vyra.

    mamyciuke

  3. 4

    mano manymu kad vaikui uztenka kiek tevai paaiskina.o mokykloje nenoriu kad mano vaikui aiskintu.siuo klausimu as kategoriska.Mano vyras dar grieztesnis siuo klausimu.

    Sagute

  4. 4

    Nuo kokio amžiaus reikėtų tai aiškinti, negaliu pasakyti, bet kad duoti bendrą supratimą apie galimus "kitokius" gyvenimo būdus, tikrai būtina, kad vaikai paskui šoko negautų. Bet jeigu būtų tokia nuomonė peršama, tai jau prieštaraučiau.

    elegancija

  5. 4

    na bent Klaipedos mieste tokia tema jau buvo kalbeta antroje klaseje,nes kai grizo sunus is mokyklos ir uzdave man panasu klausima as net nezinojau ka jam atsakyti,o jis man viska tiesiai sviesiai papasakojo ir dar pridure,kad ne raudonuociau :)))) paskui pagalvojau jog jis meluoja,kad pamoku metu jiems pasakojo,bet pasiteiravau pas mokytojos ir ji patvirtino sunaus zodzius.Tad as esu UZ toki svietima :)

    Anonimas

  6. 4

    sian ziurejau per "kakadu" seimo nario Grazulio interviu su gejum, ir ten pamaciau kad kaskur vaikams jau aiskinama kad princas isimylejo princa ir t.t sakau gejai nori kad vaikus informuotu apie toki gyvenima, kad yra tokiuy zmoniu ir ce visiskai normalu..asmeniskai as "Deimax" nezinau ar noreciau kad vaikams tai aiskintu, o ar nori ar ne ju niekas neklaustu jei butu tai priimta kad vaikai turi buti apsviesti jie ir turetu aiskint, ka tu darytum? vestum vaika i kita mokykla? as sutikciau kad aiskintu gal vyresnei klasiai o ne vaikiukams..

    kristale

  7. 4

    nematau nieko cia blogo apie santykiu aiskinima mokyklose apie vyru su vyrais ar moteru su moterim arba apie normalu lytini gyvenima kur moteris ir vyras,mano sesiametis vaikas jau zino kas yra gejus,.

    lijana2

  8. 4

    Aisku butu gerai jai mokykloje butu toksai svetimas,bet zinoma tik nuo tam tikro laiko,turetu vaikams buti paasikinta kad yra yvairaus plauko zmoniu

    Estėja

  9. 3

    nu jau tikrai ne, visuose vadoveliuose yra parasyta kad cia liga, iskrypimas ir nenormalu ir nereikia nusileisti kaip vakaruose, kad atceit cia viskas normaliai. jokiu cia geju paradu negali ne kalbos buti, esam krikscioniskas krastas. jei leisim, tai ant galvos visi iskrypeliai uzlips. jau uztenka, kad iz kalinius mokam, kad jiems geros salygos kalejimuose butu!!! nukirst jiems galvas reiketu - islaikymas nekainuotu, ekkonomikai galetume skirt tuos pinigus.

    juliete

  10. 3

    ne, as pries! juk mokykloje nera mokoma kad vyras gyvena su moterim, ta prasme tai nera akcentuojama... tiesiog vaikai supranta tai taip kaip mato savo seimoje, o apie seksualines mazumas pasakot vaikam manau neverta, jie dar ir mum patiem paaiskint gali kas ir kaip yra... manau jie patys naturaliai suzinos apie tai. galbut reiktu aiskinti kad yra lygios teises ir pasirinkimo laise laisvoje ir demokratiskoje valstybeje, manau to ir uztektu...

    poolman