• 7ats.

    kokios patartumete tabletes mesti svoriui? ir tokios, nuo kuriu negrizo svoris? man jokiu aiskinimu nereikia kaip tai blogai ir pan... as zmogus ir prasau pasidalinti patirtimi kas naudojo ir pasieke geru rezultatu. aciu :)

    ramuneRamuneleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    anonime, apribok mityba ir pradek sportuoti .tada ir suprasi kam reikalingi papildai

    raima

  2. 2

    CLA skirtos sveikam svorio metimui,o laikantis dietos , nuo antros ar trecios dienos reikia naudot multivitaminus, tada svoris neatauga

    raima

  3. 2

    Kad dar neisrastos tokios. Su visom tabletem ir papildais kartu reikia sportuot ir laikytis sveikos mitybos rezimo, tik tada svoris krenta, o jis zinok krenta ir nuo vien tik sporto ir mitybos derinio, taip kad nesvaistyk nei laiko, nei pinigu stebukingu piliuliu paieskoms.

    Anonimas

  4. 1

    tokiu nera israstu dar.Tik nesigundyk Lida.Rekomenduoju obuoliu sidro kapsules.ir tuo paciu susireguliuoti mityba.tos kapsules,isvalo organizma ir pagerina medziagu apykaita

    ruta26

  5. 1

    Bandziau gerti Apettite Stop tokias tabletes apetitui mazinti, nesuprantu pati kaip tokia nesamone susiviliojau, jokio poveikio, visiski briedai tos tabletes, sako lida labai padeda, bet ziauriai kenkia sveikatai, gali netgi i kapus nuvaryti toks trucas. Nera stebuklingos tabletes, jei butu, tai vaiksciotumem visi laibi kaip smilgos, bet deja realybe kitokia.

    Anonimas

  6. 1

    Sesuo naudojo Lydos tabletes ir dar kažkokį stebuklingą kamuolį. Tikrai per kelis mėn numetė gal 20kg. labai džiaugės, svoris neataugo jai, bet pradėjo kraujuoti dantenos ir klibėt dantys, skundžiasi skrandžio skausmais.

    rasarockina

  7. 0