• 13ats.

    Ar Jūsų vaikučiai, kuriems jau virš 1,5m. atsargūs?turi baimės ,atsargumo jausmą?

    Mano zuikis mažas trzaniukas, lipa visiškai visur, kur tik įmanoma. Aukšči taip pat nebijo, atsargumo ir nelbai turi.... Dažnai ir bumt būna... aiskina,kad nukris,bus popa, bet atrodo negirdi manęs.. :)

    NojukasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    taip tai visur kiedes pristuma ir lipa kur uzsinori ir nuvirtus buvo bet vistiek lipa ir lipa ant tiesaus asfalto stovedama net nugriuna.

    Juljana

  2. 3

    Na maniškė kai buvo tokio amžiau bėgiodavo kaip "išprotėjus" bet nepildavo niekur,nebent matydavo,kad aš šalia,o dabar tai nesustabdysi ir kaip tik nubėga per 7,8metrus ir tik tada lipa,kad aš nebūčiau šalia ir jos nenukelčiau gali rėkti nerėkus kalbėti gražiai nekalbėjus neklausys ir viskas darys kaip jai atrodo geriau,o tokio amžiaus 1m.6mėn. buvo ant savęs kompo dėžę užsivertus (dar tada stacionarų) turėjom ir kas svarbiausia,kad jai gali bėgti kraujai taškytis,ji apsiverks ateis pasiguost,bet atbėgdama užsidengia ausis su rankytėm,kad aš nesakyčiau "matei kas dabar buvo,o ką aš tau sakiau nelipti,neskubėti" ar pan,bet skausmas tik praeina ir vėl lekia nieko negirdėdama :)) O prie tėčio kažkaip turi atsargumo jausmą,tėčio klauso ir nelipa,o prie manęs sakyk nesakius.

    Keituks

  3. 3

    mums metukai ir 8men tai visikai nesisaugo,lekia kaip nuo galvos nutrukusi:( nesvarbu ar uzsigauna ar ne atsistoja ir vel tas pats visikai nieko nebijo..

    Anonimas

  4. 2

    nebijodavo ir mano tokio amziaus,buvo tikras akrobatas,kol karta skaudziai neuzsigavo..

    nade

  5. 2

    mums 1.8men tai neseniai pradejo bijoti,kad nukris,jei kur auksciau pasodinu,tai iskart sako babam,bijo. musiu truputis byjo rodo,kad nuvyciau.

    Juljana

  6. 2

    Kazkiek turejo tokio amziaus.Bet aiskink jiems neaiskinus,jie kartais negirdi negirdi visai mamos.Pasakai nebek taip smarkiai,tai dar greiciau pradeda.

    grirute

  7. 2

    Neskaitant, kad jei aukštai užsikaria kur, tai nebelekia stačia galva žemyn, daugiau atsargumo neturi - jam tuoj du metukai. Šuo įkando - ašara nespėjo nudžiūt, vėl pas tą patį šunį lekia, krito laiptais, nespėja atsigaut ir vėl skuba lekia lipa. Prasiskėlė namie galvą į radiatorių, belipdamas nuo kėdės ant palangės, ir toliau tą patį darė kai nuimo. Šiaip būtų atsargesnis jei nebūtų toks greitas: visur lekia, bėga, skuba, eit nemoka normaliai, tai kartais nespėja tinkamai išsisukt ar tinkamai kristi. Preš keletą dienų lygioj vietoj ant šaligatvio per skubėjimą krito veidu į trinkeles, galvojau, kad nei vieno danties neliko nuo tokio smūgio, bet susižalojo stipriai tik nosį - ašarų jūra buvo, bet tik nurimo ir vėl skuodžia nesisaugodamas....

    Anonimas

  8. 2

    siaip pastebejau kad turi sioki toki atsargumo jausma - jei mato kad aukstai uzlipo tai neina stacia galva zemyn bet praso kad duociau rankyte arba nukelciau. visokie mano pasakymai - nelipk, skaudes, bus bum, popa ir t.t. - nejaudina kiek pastebejau. vis tiek reikia viska isbandyti :) o kartais net specialiai ziurint mamai i akis padaryti tai kas draudziama :D vaikai yra vaikai. siaip nesu is tu mamu kurios tik eina is paskos ir bumba - neik, nelisk, nedaryk, neimk ir t.t. daug ka vaikui leidziu bet ivertinu situacija ar nepavojinga vaikui ir nebus pasekmiu.

    arcita

  9. 2

    Kazkiek turi.kaip kada uzeina ,viena diena bijo kazkur lipti kita lipa ir nesustabdysi

    Tnijole

  10. 2

    Tuo metu kazkiek turejo savisaugos jausmo, o dabar kaip tik, jau ugtelejes, tuoj bus trys metai, tai visiskai nesisaugo, lekia kaip vejas, lipa, laksto kaip nutrukes ir neturi atsargumo jokio...

    kvapni_feja