• 18ats.

Atsakymai

  1. 3

    Siandien kaip tik buvom zaidimu aikstelei ri ten vieai mergytei mama draude seder ant smelio, leido tik tupet, o tik mama nemato tai mergyte ir isipatogina ant to smelio :)) As taip ir nesupratau kodel neleidzia sestis, kai tuo tarpu toj dezei sedejo dar 5 vaikuciai :))) Tik vaikui diskomforta sukelia ir tiek :)
    O jei smelyje draudziat sedet tai drausit ir papludimi ant smelio sedet? juk tada tikrai bus smelio visur pilna :))

    Adri

  2. 3

    Tikrai nepergyvenu - voliojasi ir atsigulęs dėžėj, ir smėlį mėto, tai visur pateka.. Grįžtam ir nuprausiu. Nesuprantu kaip galima būtų neleisti vaikui sėdėti smėlio dėžėje ant smėlio.

    Anonimas

  3. 2

    Nejau pati vaikystej nezaidei smeli?Man net minties nekilo,kad del tokios smulkmenos neleist smeli vaikui but.

    grirute

  4. 2

    leidziam net sliauziot smely

    raima

  5. 1

    leidžiu, kad ir patenka juk visad galima nuprausti ir perrengti grižus.

    Lulu

  6. 1

    leidziu,nieko tame blogo nematau..ir nedraudziu vaikui sedeti,griztame i namucius ir nusiprausiame

    nade

  7. 1

    leidziu,nes prie namu smelio deze uzdegta,o kad ir prie vandens atsiseda ant smeliuko leidziu,nes jam matau kad smagu tai yra,vistieks nusiprausiam kaip gryztam

    mamulyte

  8. 1

    oj patikekit. Ko ten tik jis nedaro, net ausyse smelio buna. Bet iskart i vone ir tvarka. As tai tikrai nepergyvenu ir rami esu. Juk pati maza buvau.

    tikmama

  9. 1

    Vasaros laikotarpis ypatingai toks metas,kai smelio dezeje ivairiu ligu, kirminu sukeleju lygis padideja net kelis simtus kartu. O ,kad smelio dezes vienos is megstamiausiu vietu tustintintis katems,niekam nepaslaptis.kai tik smelio dezes istusteja vaikams palikus zaidimu aikstele, is lango daznai matau ten jas rausiancias duobutes. Tad vaikui ieskau kitu zaidimu vietu, o jei jau ir kada leidziu,tai be abejo nedraudziu kapstytis,ar sedeti.Tiesiog zinau jog po zaidimu vaika kruopsciai turiu ismaudyti, ir per metus,bent du kartus duot vaistu nuo kirminu,ar apsilankyt pas gyd. pasidaryt kakuciu tyrimus.

    Anonimas

  10. 1

    leidziam, ka nori ta darp smėlio dėžėje, ir meto smeli ir sedi ir voliojasi, neprisaugosi, grįzta visas smeliuotas, nusiprausiam ir viskas tvarkoj...

    laimike