• 18ats.

    Jeigu turetume giminaiti vaika kuris globos namuose ar jaustumete pareiga ji paimt globot?

    Mano netikras brolis (vieno tevo mes) jam 11 metu ir jis nuo vasario men yra globos namuose (mano tevas ir jo mama pageriantys). Mociute (mano tevo mama, musu abieju mociute) priprase manes (jei neduoda del amziaus) kad paimciau ji vasarai, kadangi priziuriu sesers vaikus, be to jis pas mociute pabuna tad paemiau vasarai globot, bet mociute tikisi, kad pasiimsiu ji visam, o as abejoju... Kaip jus pasielgtumete?

    villllija6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    "anonimai" dazniausiai raso kad tik rasyti. Turbut pati nezino, ka norejo tuo pasakyti ;)))

    Yuki

  2. 4

    Anonime,ką tu tuo norėjai pasakyti?

    Keituks

  3. 4
  4. 3

    Tai jau tikriausiai yuki,kad jie sugeba tik rašyti,net neįsigilindami ką norėjau tuo pasakyti :))

    Keituks

  5. 3

    Pasiimciau.Jei tik leistu.Turiu troskima kada nors isivaikinti mazyli is vaiku namu,o cia giminaitis...Ir tikrai ne is pareigos taip pasielgciau.

    geguziukas

  6. 3

    Aš ir pati turiu giminėj vaikiuka kuris auga globos namuose tai yra mano puseserės vaikas kurio ji susilaukė kai buvo 16iolikos ir nesugebėjo juo pasirūpinti todėl jį atidavė,ir apie jį dabar net nesidomi jam dabar 4metukai,žinoma man skauda širdį,mes į mėn ar į pusantro stengiamės jį aplankyti,nuperkame žaisliukų kas kart pradžiuginame ir saldumynais :))) Aišku,aš kai tokia geraširdė,tai ir pasiimčiau tą vaikiuką,bet kadangi aš pati tuoj turėsiu trečia kūdikėlį,todėl dabar tikrai neturiu tam sąlygų ;))) Bet jai turėčiau dabar nesilaukčiau gal būt tikrai labai rimtai pagalvočiau ar nereiktų pasiimti globoti ;)))

    Keituks

  7. 3

    Tikrai jausciau pareiga ir padaryciau, kad kuo geriau tam vaikui butu, gaila juk, sirdi skaudetu.

    Anonimas

  8. 3

    jei tureciau galimybe plota finansine bukle butu gera ir jei bendrautumem kaip tikri giminaiciai kodel gi ne :) paimciau :)

    Raimonda20

  9. 2

    vien is pareigos neapsiimciau, greiciau jau surasciau kas ji su meile ir atsidavimu paglobos:)

    raima

  10. 2

    na sunku pasakyti,kai butu tokia situacija ka daryciau..bet jei leistu galimybes tikrai pasiimciau tikriausiai i namus..

    nade