Atsakymai

  1. 2

    mes valgydavome irgi daug ir daug miegodavome. atrodo privalgo ir miega kokias 5-6val net pampersa mieganciai keisdavau, net neramu buvo pasidare zadindavau visaip bet ji nesikeldavo,nubusdavo kaip pati panoredavo ir vel valgydavo.:)

    mamyciuke

  2. 1

    Kiek prase,tiek ir valge-ir kas valanda,ir kas dvi

    ruta26

  3. 1
  4. 1

    o maniskis net neima kruties...pirmas dvi dienas ligonineje pienuko neturejau,tad teko maitinti misinuku,o dbr atsiranda truputeli pienuko bet jau neina ikisti kruties i burnyte...rekia spurda...aisq sunku jam priprato prie zinduko,o beto ir speneliai maziukai...

    Doviliuke

  5. 1

    O Mamyciuk,tai tau dar pasiseke,kad miegodavo taip iiiilgai! Mano nuo pat gimimo pora menesiu budavo ne tik,kad alkanas istisai,bet nenumigdavo ne pusvalandzio vienas.Zirzdavo istisai.Nezinodavau,ar alkanas,ar ka skauda.O pati vaiksciojau kaip vaiduoklis,apsiblausiusiom akim... :).

    geguziukas

  6. 1

    Oi,man atrodo,taip kokius du menesius bus....Jei turi pakankamai savo pieno,gal greiciau tarpai ilges tarp maitinimu su lyg kiekviena diena.Man pienas net nespedavo gamintis,jis istisai atrode buvo alkanas ir neramus.Pirmi menesiai buvo patys sunkiausi.

    geguziukas

  7. 1

    Daug valgydavo :) pavalgo 20min. nuprausiu as ji, sauskelnes pakeiciu, jis ir vel valgo 20min. po to 2 valandas pamiega ir vel valgo 20min, nuprausiu, pakeiciu sauskelnes ir vel 20min valgo ir taip be galo ir nakti ir diena. Taip kokius 2men. po 2 men dvigubai reciau valgo :)

    Erika_P

  8. 1

    mums buvo lygiai tas pats, bet problema buvo tame, kad visai mazai pienuoko turejau ir jis labai nesigamino, tai vaikiukas ir nuolat budavo prie kruties, taip kankinausi kokias 3 sav...oj patikek kaip man skaudedavo...

    Benikiux

  9. 1

    na, mano maziui kai 5 dieneles buvo, tai irgi vis valge ir valge, tada biskiuka pasnausdavo ir vel valgydavo, buvo daug bemiegiu naktu, as net ir diena bemaitindama nuluzdavau :))) po biskiuka viskas susitvarkys ir maziukas ismoks valgyti normaliai ir daugiau vienu kartu, todel nebereiks nuolat zisti. Pas mane tai buvo beda, kad pieniuko buvo mazai ir jis labai sunkiai bego, tai del to maziukas ir nuolat zirzdavo.

    Agne

  10. 0

    maitink kiek vaikutis nores, ir paciai gaminsis daugiau pienuko.Linkiu augti diduciais

    Anonimas