• 20ats.

    Vaikas-vyrai

    Mamytės kaip dažnai paliekate savo mažylius su tėčiais? Ar pasitikite jais? Ar esate įsitikinusios,kad tėčiai vaikučiais pasirūpins labai gerai? Ar tėčiai su mielu noru pasilieka su vaikučiais vieni?

    KeituksTėčio vaidmuoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    taip galiu palikti vaika nors ir visai dienai su tete ( vyru ) jis gali ir kose vaikui isvirti ir pampersa pakeisti , ir jei vaikas verkia ji nuraminti :) jokios baimes neturiu , juk vaika tevui palieku ,o ne is gatves kazkokiam vyrui ,ar auklei :)))

    nežiniukė

  2. 2

    Galiu be baimes palikti vaika vyrui,jis puikiai su ja susitvarko,uzsiima,ir pamaitina ir sauskelnes pakeicia ir pamiega kartu .Kuo dar galima pasitiketi jai ne vyru?

    Gintee

  3. 2

    Anksciau palikdavau kai budavo mazesnis vaikas,puikiai susitvarkydavo, pasimaitindavo. Bet karta teko nusivilti tecio prieziura. Kai vaikas ugtelejo, tetis atsipalaidaves, issiblaskes pasidare,nebenutuokia ka vaikas gali valgyti ir ko ne. Tiesiog nebepatikiu vaiko, nes triju metu vaikas labai smalsus, judrus, nespeja jis suziureti, pradeda nervuotis, neturi kantrybesir pan. tad nebepatikiu vaiko jam ir nepalieku niekada, nebent savo mamai.

    kvapni_feja

  4. 2

    Palieku kiekviena darbo diena nuo metuku laiko, nes pati grizau i darba, o vyras turi galimybe dirbti vakarais ir savaitgaliais. kas liecia vaiko gerove, net klausimu nekilo, kad tetis negaletu pasirupinti savo vaiku - ir pamaitina, ir aprengia, ir pazaidzia, ir ant puoduko sodina, ir uzmigdo, ir lauke pasivaiksto bei pazaidzia. Vaikas su teciu mielai lieka namuose, o vakarais vaikas nenori jo paleisti darba, reiskia, kad tetis juo labai gerai rupinasi :) Musu tetis galbut mieliau eitu i darba, bet kadangi yra tokia situacija, kad nelieka nieko kito, tai lieka su vaikuciu.

    Isnykstanti

  5. 2

    Galiu palikti vyrui vaikus, tikrai žinau kad bus jais pasirūpinta gerai ir dėl to nepergyenu jei reikia kur išeiti.:)

    Pearl

  6. 1

    visada tik su vyru palieku, net savo mama taip kaip savo vyru. manau net porai dienu jei reiketu isvykti ramia galva palikciau vyrui vaika . ir pampersa gali pakeisti ir nuraminti ir pamaitinti, tik su maudynem nekas :D

    diana550

  7. 1

    maniskis pasilieka:)ir puikiai jais pasirupina.palieku be jokios baimes:)

    skruzdux

  8. 1

    nuo pat pirmu dienu tetis moka keist pampius ir tai daro net kai as esu salia. gali pienuka pasildyti, o dabar kai pasibaige pienukas tai su misinukais sunkiau bijo su sauksteliais suklysti :) o siaip jei reikia tai visados geranoriskai padeda (beveik visados)

    naktiesziedas

  9. 1

    nuo pat pirmu dienu vyras rupinosi musu suneliu nes turejau didieliu rupesciu su sveikata po gimdymo taigi tikrai gerai pasirupina vyras suneliu:)

    Lafe

  10. 1

    daznai palieku,nes i darba reikia eiti,pasitikiu

    ruta26