Atsakymai

  1. 4

    niekad nesusimasciau. kokero nemazai. Cekiu nedetu tai tikslaiai ir nezinau.

    austeja0809

  2. 4

    na mes nelabai skaiciujame,kai reika ko einame y parduotuve ir perkame, masinio apsipirkimo pas mus nera. Na nebent kartai kokios mesytes daug uzsiperkam į saldikli.

    mamyciuke

  3. 3

    savaitei po 300Lt tai tikrai isleidziam, bet darzoves, vaisiai bent jau siuo metu tai visi savi, o dar ir mesyte perkam kur is kaimo, va po puse kiauliuko is karto perkam, be to is paukstyno irgi visokiu kauliuku, kepeneliu, skranduku po lita uz kilograma tik mokam, na zodziu kazkaip stengiuos kas pigiua, bet nelabai ka galiu nes vaikams reikai sveiko maisto, o va vyras turi diabeta tai irgi ne visoki slamsta gali valgyt.. bet vis sukames..

    gertruda

  4. 3

    Mes maistui isleidziam mazdaug apie 800-1000 Lt i menesi, bet cia ieina ir vyro alutis, ir mano saldumynai, ir maziuko visokie inoriai :))
    P.S. Toks klausimas kazkada buvo.

    Agne

  5. 3

    neskaiciavome, bet nemazai. Nes beveik kas 3 diena po 200 Lt. paliekame pinigu maisto parduotuvese.

    jurc

  6. 2

    į savaite 20-50lt.čia įeina ne tik maistas.daržovės iš uošvių.anksčiau daugiau išleisdavome.

    emiliukas

  7. 2

    na cia matau ivarus atsakymai,bet mes perkame viska vaikui,sau maistui tai apie 150 per savaite,nes taip par darzoves ir pieno produktai is kaimo....labai susitaupo kai nereikia pirkti nei darzoviu nei pieno produktu,tai galime ir paislaidauti....:)))

    Indruleeeee

  8. 2

    Tiksliai nesu apskaičiavusi maisto išlaidas,bet manau kažkur 400 litus,kiekvieną mėnesį išlaidos skiriasi,dažnai daržovių parsivežam iš uošvių,kartais ir pieno,varškės ir grietinės...

    debesėlis

  9. 2

    Daug:))) Stengiamės per savaitę eiti kartą į parduotuvę ir nusipirkti visko visai savaitei ar net ilgiau. Ko gero apie 200 Lt per savaitę vidutiniškai paliekam:((( O dabar pakilus PVM, akcizui, tai kažin kiek kartų padidės išlaidos:(((

    elegancija

  10. 2

    va tiksliai ir nepasakyciau db,nes tiksliai neskaiciuojam,o reiktu koki men pradet skaiciuot,bet niekaip neiseina :)))

    Milana69