Atsakymai

  1. 4

    niekad nezaldziau,gi atsargu neprikaupsi tiek kad uztektu mamos pieno iki mokyklos :))) maitinau iki metu ir abu nusprendem kad to gana,

    Milana69

  2. 3

    Niekada nešaldydavau savo pieno,nebent kartais palaikydavau šaldytuve iki kito maitinimo,o atšildydavau įdėjus bonkutę į karšto vandens dubenėlį...

    debesėlis

  3. 3

    Motinos pienas ir taip yra saldus. Tai saldyt tikrai nereikia. O atsildyt i karsta vandeni buteliuka idek ir atsils

    austeja0809

  4. 3

    As saldau pienuka. O is saldiklio isimant paliekame saldytuve arba ant stalo, kad truputi atitirptu ir po to pasildome siltame vandenyje, kad butu tinkamas kudikiui duoti :) savo poveikio nemanyciau, kad praranda saldytas pienas. Juk cia tas pats, kaip ir bet koki maista uzsaldytum ir po to atsaldytum. Tai jei pvz. mesa uzsaldai po to atlaidini ir ja sunaudoji, mesa juk del uzsaldymo nepraras savo vertingumo, vitaminu ir pns. O kaip del atlaidinimo mikrobangeje? Ar kuri taip atlaidinat? As kazkur skaiciau, kad negalima mikrobangeje atlaidinti. Okita kudikiu maisteli ar sildote mikrobangeje?

    Erika_P

  5. 3

    Poveikio jis tikrai nepraranda,kam taip kategoriskai tvirtinti tokius dalykus,apie kuriuos neturima menkiausio supratimo...o atsildyti man atrodo geriausiai naturaliu budu,tai yra palikti pastoveti kambario temperaturoje.Cia mano nuomone,niekada neteko to daryti,todel nesigincysiu.

    evelinka1212

  6. 3

    Man tai niekada netegdavo jo šildyti juk pas mene jis visad siltas ir sviezias budavo:) Bet zinau kad galima žiūrint kaip jis užsaldytas jai šaldytuve tai galima ir mikrobangineje.

    mamyciuke

  7. 2

    nemanau, kad pienukas suprasteja ji uzsaldzius, gal kazkokiu geruju medziagu ir sumazeja, bet daugiau ju prarandama perkaitinant ar virinant... bet kokiu atveju geriau , kad ir uzsaldytas mamos pienukas nei misinukas... pati nesaldziau, nes per visa laika tik viena kart buvau palikusi kelioms valandoms, tai tuomet nusitraukiau ir padejau i saldytuva, o ne i saldymo kamera, o tevelis atsilde po tekanciu vandeniu.... mikrobangu krosneleje tikrai nesildyciau pienuko vaikui, nes ten tikiu, kad geruju medziagu sumazeja, geriau jau karstame vandenyje... dziaugiuosi uz tas mamytes , kurios stengiasi kuo ilgiau ismaitinti savo pienuku :)

    Ausrute

  8. 2

    As keleta kartu buvau savo pieno uzsaldziusi. O atsildydavau ji kambario temperaturoje, paskui dar i karsta vandeni bonkele idedavau, kad butu reikiamos temperaturos. O kad jame dingsta naudingos medziagos uzsaldzius, tai nesamone. Jos lieka taip pat kaip ir saldytose darzovese. Juk kitokiu atveju nei knygose, nei daktariuku kabinetuose tokiu patarimu saldyti nedalintu.

    Agne

  9. 1

    Va ka reiskia,kai nera lietuviskos abeceles:)))

    grirute

  10. 1

    Pirma syki tokius fokusus girdziu:)

    grirute