• 12ats.

    Pernešiojimas

    Sveikos merginos,
    Vakar buvo gimdymo terminas vis dar leliukas pilvuke, neseniai tikrinausi viskas gerai vandenuku kiekis geras, tik mane išgazdino vaikelio svoris jis kazkur 3,900 tai jau pernešiosiu aš jy dar kelias dienas tai jis man virš 4 kg bus ir kaip toki pagimdyti reikes, pirmas neštumas man, tai truputy panika ima ar buna kad svoris ekoskopijos metu nesutampa su gimusio leliuko ?

    OdrKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    oi pagimdysi ir tik tu nepergyvenk,as pati 5kg vaikuti pagimdziau ir nieko:)irgi pernesiojau kaip ir tu

    ABMamyte

  2. 3

    Nesijaudinkit anksčiau laiko. :)
    Beje, man sakė, kad vaikiukas svers apie 5kg, atvažiavus gimdyt, žadėjo vėl pažiūrėt ultragarsu, bet taip ir nepažiūrėjo, o gimė 3130g., tai juokėsi akušerė, sako visgi tikėjomės 5kg partizano...

    Anonimas

  3. 2

    nuo vaiko svorio nelabai priklauso gimdymo sunkumas. mano atveju vaikas gime 3,150 kg bet kai gydytoja pamate del ko taip sunkiai sekes gimdyt suprato ir ne cypt nebesake (vaiko galvute didesne nei turetu but pagal svori sake bus aukstaugis- vaikas gime iskart aukstas ir kudas:D)

    inesad

  4. 2

    Vaikutis pats renkasi gimimo data :) Jei gydytojai sako, kad viskas gerai, vadinasi viskas gerai.
    Pati pernesiojau beveik savaite, pagal gydytoju skaiciavimus ir echoskopa, pagal mano skaiciavimus viena diena. Gydytojai kalbejo, kad gims labai standartinis 3200-3500g vaikutis, o gime beveik 4kg ir nieko, pagimdziau :)

    Isnykstanti

  5. 2

    Del svorio tikrai gali apsirikti.Man su pirmu vaikuciu sake,kad bus maziukas,kad nesvers net 3kg.Labai del to pergyvenau,o gime 3,500,visai pakankamo svorio.Jei vandenu pakankamai dar savaitele galite padraugauti ir pilvuke.Viskas bus gerai,laikykites!!!

    laukime

  6. 2

    Aš pernešiojau savaitė, važiavau gimdyt be jokių sąrėmių, be nieko, su siuntimu tik. Ir nieko, pagimdžiau pati ir be epidūro nemažą 3,8 kg vaikiuką kai pati esu smulki ir iki nėštumo svėriau 47 kg. Viskas bus gerai :) jeigu gydytojai leidžia nešioti vadinasi viskas yra gerai, kitaip jau būtų paguldę :) nusiteikit, kad max savaitę dar reiks laukti, ne ilgiau ;) sėkmės!

    Ievu

  7. 2

    nepergyvenk.vaikas neisaugs gigantas per kelias dienas tikrai,as gimdziau pirmagimi irgi ne pagal nustatyta data..gime 4kg.viskas gerai bus.

    nade

  8. 2

    Jus maziau del to jaudinkites, kad didelis vaikas, mano pazystama pagimde beveik 5kg :) ir pagimde pati :).

    SantaSantute

  9. 1

    Vandenu kiekis geras dar visas tvarkoje kolkas stebi vis ir viskas :) vaikutis pilvuke juda niekur dar manau nesiruose paruosemieji tai geri uzeina atrodo kad gimdymas jau toj bus :) na ziuresim gal greit jau ir aš supuosiu :)

    Odr

  10. 1

    As pernesiojau dvi savaites, daktarai bijojo kad nepagimdydiu pati, nes jie vis dejavo ateja, plona o toks didelis vaisius. Jiems rode apie 4kg. Bet man skatinant vaistais gimdyma saremiai dingo, tiesiog po vos ne kalbejimu su dievais is baisaus skausmo eme jie ir dingo, nuo skausmo jokiu vaistu negavau , nors kaklelis buvo visiskai atsiveres jau, tada jau padare cp. O mazius gime 4.368. Daktarai paskui man sake, kam cia reikejo tave kankinti reikejo is kart daryti cp.

    estela24