• 12ats.

    ar jum nebuna taip, kad perskaitytumet koki idomu straipsni, pvz kaip atsisakyti ciulptuko, ir ten parasyti patarimai. ir tada norisi cia parasyti mamoms tiesiog ne klausima o patarima, , nes jei taip parasyti tai iskart blokoja

    TnijoleVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tai susirask klausimą apie čiulptuko atsisakymą, ir tenai įdėk nuorodą į naudingą straipsnį apie tai, o kai reikės kažkam tokios informacijos, tai susiras aktualų klausimą ir paskaitys tavo naudingą informaciją.
    Daugumai, kurioms kyla mintis atskirai kaip klausimą rašyti galimai naudingą patarimą, man atrodo, nesulaukia pakankamai dėmesio - norisi, kad visi tai pamatytų ar reikia ar nereikia... Ar čia noras būt įvertintai už "gerą darbą", ar dar kas, aš tai nesuprantu... Bet čia mano nuomonė ir nieko asmeniško.

    Anonimas

  2. 2

    na kazkaip nekilo man tokios mintys niekada,jei uzduoda mama klausima,ir jei ipac zinai informacijos apie tai ,tai ir pasisakai..o bendrauk skiltyje gali ir patarimu pazerti jei tau norisi

    nade

  3. 2

    Perklaustas naujas klausimas (jei bent kažkas pakomentuoja), atsiranda skiltyje "naujai atsakyti", tik mažai mamų aplamai ten žiūri - dauguma išvis tikriausiai nebuvo ten "įlindusios", ir skaito tik naujausius klausimus. O pvz dėl imuniteto stiprinimo, karščiavimo mažinimo, soskės atsisakymo ar pan dalykų, juk kas mėnesį neatsiranda kažkokių naujienų. Bet yra kaip yra, ir situacija šitam forume nesikeis, manau. Ir nediskutuokim apie tai, apie ką buvo masė klausimų ir diskusijų :)

    Anonimas

  4. 2

    Tai jei kuriai reikės, juk pirmiausia (jei persona nestokojanti bereikalingo dėmesio ir žino taisykles) eitų į paiešką - tai įmesk į tam skirtus klausimus nuorodą, ar parašyk patarimą, tai bus tikrai naudingiau. Čia keli pvz klausimai apie tai:

    http://www.mamanija.lt/klausimai/16197/kaip-mazyli-atpratinti-nuo-ciulptuko

    http://www.mamanija.lt/klausimai/12963/kaip-atpratinti-nuo-ciulptuko-2-6-m-ir-10-men-vaikiukus

    http://www.mamanija.lt/klausimai/70/kaip-atpratinti-2-m-vaikuti-nuo-ciulptuko-tutuko-gal-kas-zinote-kokiu-idomiu-budu

    http://www.mamanija.lt/klausimai/6969/kokio-amziaus-savo-mazylius-atpratinote-nuo-ciulptuko-ir-kaip

    http://www.mamanija.lt/klausimai/7923/ka-daryt-kad-mergaite-atsisakytu-ciulptuko-einant-miegot

    http://www.mamanija.lt/klausimai/10097/kada-atsisakete-ciulptuko-ir-kaip

    Anonimas

  5. 1

    Kartais buna, bet čia klausimus reik rašyt, o ne faktus

    Pabuciuok

  6. 1

    aš dažnai pasijungiu "naujai atsakyti"skiltyje.Kartais iškyla klausimas parašytas prieš keturis metus.

    Anonimas

  7. 1

    Arba Jūs nesupratot ko klausia, arba aš. Aš taip supratau, kad klausia, ar nekyla noras klausimų skiltyje, čia pagrindiniame puslapyje parašyti vietoj klausimo patarimą iš kažkokio įdomaus straipsnio. Jei klausimo esmė buvo kitokia - nuomonės neturiu.

    P.S. Smurte> šiaip žmonės, kurių netenkina tam tikra aplinka, taisyklės ar kiti veiksniai - kai turi galimybę rinktis, pasirenka kur geriau.

    Anonimas

  8. 1

    zinoma daug tokiu straipsniu esu uzmacius,ir klausimu klausus,bet cia tokios taisykles,kad jei tik bus koks panasus klausimas,nesvarbu pries kiek laiko uzduotas tai iskart uzblokuos, lyg kam trugdytu tie klausimai.durnos cia tos taisykles.

    smurte

  9. 1

    na dažniausiai bent aš rašau patarimą kuriuo tekę pačiai pasinaudoti .

    Anonimas

  10. 0

    na zinojau taisykles ir nekyla pagundu.

    Anonimas