• 7ats.

    liko 21dienele iki gimdymo, siandien jauciu nebetokius stiprius vaiko judesiukus, turiu idemiai atsigulus stebeti ar sujuda jis, pirma turejau problemu su zarnynu o dabar atvirksciai, viskas iseina labai lengvai, vos ne ryskiai viduriuojant, paskausta kartais apacia, pilvas siandien ryte kaip akmuo buvo, kieteja, ka jus manote apie tokia situacija?

    BusimaMama21Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na vaikas vis dideja ir jam ten vietos mazeja,todel ir judesiai neb tokie stiprus ir dazni..na o pilvas,kad kieteja,tai ir man taip buvo pries gimdyma

    nade

  2. 3

    Vaikui nebera tiek vietos vartytis, judeti, man pries gimdyma taip kietedavo ir paskaudedavo pilva, cia gali buti paruosiamieji saremiai, taip pat ir viduriai atlaisvejo, o kai nubego vandenys isvis suviduriavau stipriai, gal net ir pagimdysit anksciau, as 2 savaitem beveik anksciau pagimdziau.

    Anonimas

  3. 3

    sveika man taip pat buvo pries pati gimdyma kad pilvas sukietejo ir judesiuku mazai buvo kada jums pas gine?geriau pasirodykite nes panasu i gimdymo siptomus

    martute

  4. 2

    šeip aš visą nėštumą retai jusdavau vaiko judesiukus

    Anonimas

  5. 1

    As 2 dienos iki gimdymo per diena vos suskaiciuodau 10 judesiuku,o po 2 dienu nubego vandenys ir pagimdziau.

    Gelele13

  6. 1

    Martute - as siandien pas ja buvau bet nei kaklelio netikrino nieko pasakiau kad skauda pilviuka ir kieteja ir viduriai laisvesni tai tik pasake kad ateiti 15diena. O kai jautet tokius pat pojucius po kiek laiko pagimdete?

    BusimaMama21

  7. 0

    Uoj labai greit, savaites begyje tikrai:-)

    Anonimas