Atsakymai

  1. 5

    baidare plaukciau jie negilu, kitaip tai bijociau. o su dviraciais, sutinku - kasdieniska, bet nereikia taip nusiteikti. jei neapsisprendi visgi siulau rinktis beidares, nes kitos progos gali nepasitaikyt, su dviraciais tai spesi nors ir ant sniego :DD

    juliete

  2. 4

    as tai pasirinkciau baidaremis paplaukioti,nes su dviraciais galima bet kada isvaziuot ir paturistauti,o tokiu progu kad siulo kazka nekasdienisko tikrai nera daug. :)

    masiniuke

  3. 3

    tikriausiai pasirinkciau baidaremis,nes niekad neplaukiau,o dviraciu pasivazinet gali bet kada:)))))))))))))))

    staponkute

  4. 3

    Man patinka ir tas ir tas bet dviraciai labiau prie sirdies nes kai plaukiau baideemis tai biski buvo baisu, bet labai idomu tai nesigailiu, kad ir issigandau truputuka. Siuliciau tau baidares nes dviratis truputi kasdieniska.

    mamyciuke

  5. 3

    esu ne kokia plaukike, o ant baidares visai nepastoviu, tad tektu rinktis dvirati..

    gertruda

  6. 2

    labai noriu su dviraciais, nors ir baidariu neatsisakyciau

    juratele

  7. 2

    as tik baidaremis su dviraciu kasdien vasara gali prisivazineti :)

    ikmeskute

  8. 2

    nei vieno nei kito nesiringciau:)) su dviraciu nemoku vaziuoti:))) ir geda:((( ir juokinga:)))) o del baidariu, nemegstu ekstrimo, nors vandeni ir megstu:)))

    ievutek

  9. 2

    Rinkčiausi baidares,kažkada teko pabūti išvykoje,kurioje savaitę laiko plaukėme upe Latvijoje,ryte atsibundi ir plauki valtimi beveik iki vakaro,kol atrandi nakvynę,nepakartojama...O su dviračiu važiuoti nelabai man ir patinka...

    debesėlis

  10. 2

    As rinkciausi baidares, nes dvirati galiu mindyti sode, turim ir normalu, ir tarybine atlieka :))) O baidaremis dar nesu plaukusi, vandens visai nebijau ir extrymus megstu :)))

    Agne